Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft Flight Simulator’ün İlk Teknik Alfası Eylül Ayında Yapılacak!

2020'nin beklenen oyunu Microsoft Flight Simulator Eylül ayında alfa testine çıkacak.

2020’nin yüksek ses getirecek olan oyunları arasında yer alan Microsoft Flight Simulator uçuş severler tarafından merakla takip ediliyor. 2020 yılı içerisinde lansmana çıkacak olan oyun ilk teknik alfa testini Eylül ayı içerisinde gerçekleştirecek.

Microsoft Flight Simulator’ün İlk Teknik Alfası Eylül Ayında Yapılacak 2 1

Bünyesinde birbirinden farklı uçak modellerine yer verecek olan Microsoft Flight Simulator oyunculara en gerçekçi uçak sürüş deneyimi yaşatacak. Xbox One ve PC platformunda oynanacak olan yapımda oyuncular oldukça gerçekçi ve zengin bir atmosferde uçak sürme keyfini yaşayacaklar. Son derece ayrıntılı ve çarpıcı içeriklere sahip olan oyun zorlu hava koşulları ile bizleri biraz da zorlayacak.

Bugün PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Microsoft Flight Simulator’ın Insider programı başlamış. İleriye yönelik yol haritasını oyuncular ile paylaşan Microsoft, oyunun ilk teknik alfa testinin önümüzdeki Eylül ayında yapılacağını belirtmiş.

İlk teknik alfa testine katılmak isteyen oyuncular öncelikle bir Microsoft hesabına sahip olmaları gerekiyormuş. 4K olarak HDR Desteğine de sahip olacak olan oyunda oldukça zengin bir içerik yapısı ve birbirinden farklı uçaklar, jetler yer alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.