Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft Edge’e Oyun Paneli Eklendi

Microsoft kullanıcılarını rakiplerine kaptırmamak için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Edge'e oyun paneli eklendi.

Microsoft, kullanıcıları rakiplerinin tarayıcıları yerine kendi tarayıcılarında tutmak için tüm yolları denemeye devam ediyor. Yazılım devi, Chromium tabanlı Edge’e geçtikten sonra bile tarayıcı savaşında liderliğini maalesef ki koruyamıyor. Fakat Microsoft Edge’in beta sürümünde bulunan yeni bir panel liderlik için yarışmasına yardımcı olabilir. Microsoft Edge’e oyun paneli ekledi.

Bu oyun paneli şu anda yalnızca sınırlı sayıda kullanıcı tarafından kullanılabiliyor. Sosyal medya platformlarından Reddit’te Leopeva64 adlı kullanıcı, yeni özelliğin birkaç ekran görüntüsü yayınladı. Varsayılan olarak bu özellik kapalıdır ve yalnızca Edge Canary’nin en son sürümünde bulunmaktadır.

Microsoft Edge’de Oyun Paneli Nasıl Açılır?

Microsoft Edge

Oyunlar Panelini etkinleştirmek için Ayarlar > Görünüm > Oyunlar seçeneğinde bulmanız gerekiyor. Bunu yaptığınızda, adres çubuğunun hemen yanında bir barda bir Oyunlar düğmesi göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklarsanız, bir HTML5 oyunları koleksiyonu görürsünüz. Arcade, Microsoft Classics, Board & Card, Puzzle, Sports, Casual, Match 3 ve daha fazlasını içeren kategorilere ayrılıyor.

Her kategoride her zamanki Microsoft oyunlarını bulacaksınız. Solitaire, Sudoku, Mayın Tarlası, Mahjong ve daha fazlası arasından seçim yapabilirsiniz. Bu oyunlar herhangi bir indirme gerektirmez ve HTML5 oyunlarıdır. Bu nedenle ekstra depolama alanı kaplamadan doğrudan tarayıcıda oynayabilirsiniz. Tek sorun, çalışabilmeleri için İnternet’e bağlı olmanız gerektiğidir. Özellik test aşamasında olduğunu belirtmekte fayda var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.