Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Microsoft 1 Sene Sürecek Age of Empires 2 Rekabetçi Ligine Sponsor Oluyor

Age of Empires 2 bir kez daha canlanıyor.

AoE topluluğunun efsane ismi ZeroEmpires tarafından düzenlenen The Escape Champions League adlı Age of Empires 2 rekabetçi turnuvası kesinleşti. Toplamda 8 takım turnuvada 7 farklı alanda mücadele edecek ve turnuva bir yıl sürecek. En yüksek puana erişen iki takım ise çevrimdışı Büyük Final’e gelecek.

microsoft 1 sene surecek age of empires 2 rekabetci ligine sponsor oluyor 1

Her bir aşamada dünyanın farklı bölgeleri temsil edilecek: Doğu Avrupa, Batı Avrupa, Asya, Güneydoğu Asya, Afrika, Orta Doğu ve Amerika. Bu bölgeler haritaları ve medeniyetleri de belirleyecek. Maçlar 1v1 ile 4v4 şeklinde geçecek, aynı zamanda yeni kurallar da yer alacak.

Yayınlar her Cumartesi günü saat 14.00’da Escape AoE Twitch kanalında başlayacak ve finale kadar da devam edecek. Ödül havuzu ise şu anda ortalama düzeyde ve takımlar sadece 60 bin doları paylaşacak. Fakat yine de bu seviyede bir profesyonellikte uzun süre sonra rekabetçi Age of Empires 2 turnuvası görmek güzel olacak.

Microsoft’un da destek vereceği turnuvada bütün DLC paketleriyle Age of Empires 2: HD Edition kullanılacak. Age of Empires 2 HD şu anda Steam’de 31 TL’ye satılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.