Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Üç Yeni Garfield Oyunu Şu Anda Geliştirme Aşamasında

Geliştirici ve yayıncı Microids, önümüzdeki birkaç yıl içinde en az üç yepyeni Garfield oyununun yayınlanmasının planlandığını açıkladı.

Geliştirici ve yayıncı Microids, şirketten bir sosyal medya gönderisine göre, bir değil iki değil, üç yeni Garfield oyunu üretmek için bir yayın anlaşması imzaladı. Aslen Fransız programcı Elliot Grassiano tarafından kurulan bugün bildiğimiz Microids, 1980’lerin ortalarından beri bir şekilde varlığını sürdürdü.

Stüdyo genellikle kaynaklarını 500 cc Grand Prix, Super Bike Challenge ve Chicago 90 gibi yarış oyunlarına ayırdı ancak kataloğu, Syberia serisi ve Blacksad: Under the Skin gibi oyunlar ile genişletti. Yayıncılık kolu da birkaç ilginç sonuca ulaştı. Örneğin, geçen yılın sonlarında Microids, OSome Studio’nun geliştirdiği The Smurfs: Mission Vileaf‘ı yayınladı. Microids, zamanı geldiğinde oldukça dikkat çekecek olan en az üç yeni Garfield oyunu piyasaya sürecek.

Üç Yeni Garfield Oyunu Yolda

Garfield Oyunu

Dün 20 Ocak’ta Microids, ikonik Garfield lisansına dayanan üç yepyeni oyunu yönetmek için ViacomCBS Tüketici Ürünleri ile yayın anlaşmasını duyurdu. Mürekkep henüz tamamen kurumadığı için, Microids’in Yazı İşleri Müdürü Alain Milly, şirketin ViacomCBS ile ortak olmaktan “inanılmaz bir onur duyduğunu” belirtmesine rağmen, oyunlar hakkında henüz pek bir şey bilmiyoruz. Milly, Microids’in Garfield’s Wild Ride (2013) ve Garfield Kart Furious Racing (2019) filmlerindeki yayıncı rolünü halka hatırlattı. Yayıncı, haberi bu sosyal medya gönderisinde paylaştı.

Kuşkusuz Garfield oyunu ve etkileşimli maceraları söz konusu olduğunda en iyi geçmişe sahip değil. Yan kaydırma ve platform oyunlarından aksiyon oyunlarına ve yarışçılara kadar, Garfield markalı oyunlar genellikle başarılı olamadı. Yine de Microids’in oyunlarının iyi çıkış yapması da mümkün. Fransız stüdyosunun bu kadar şeyi nasıl başarabileceğimi henüz bilmiyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.