Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metro Oyunları Steam’de İndirime Girdi

Metro Exodus, Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux Steam'de indirime girdi.

4A Games tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanan ve oyuncuların en sevdiği serilerden biri olan Metro, şu anda Steam’de indirime girdi. Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux ve Metro Exodus %80’e varan indirimlerle oyuncuları bekliyor.

Metro Oyunlari Steamde Indirime Girdi 1

 

Metro: Last Light Redux

Kıyamet sonrası Moskova’nın kalıntılarının altında, Metro tünellerinde insanlığın kalıntıları dışarıdan ve içeriden ölümcül tehditlerle kuşatılmış durumda. Mutantlar, ıssız yüzeyin altındaki yer altı mezarlarını takip ediyor ve yukarıdaki zehirli göklerin ortasında avlanıyor. Ancak Metro’nun istasyon şehirleri, birleşik durmak yerine, D6’nın askeri mahzenlerinden gelen bir kıyamet günü cihazı olan nihai güç mücadelesine kilitlenir. İnsanlığı yeryüzünden sonsuza dek silebilecek bir iç savaş kıpırdıyor. Suçluluk duygusuyla yüklenen ama umutla hareket eden Artyom olarak hayatta kalmaya çalışacağız. Metro: Last Light Redux şimdi %80 indirimli olarak 6.20 TL‘ye satılıyor.

Metro: Last Light - Cinematic Trailer

Metro Oyunlari Steamde Indirime Girdi 2

Metro 2033 Redux

2013’te dünya, neredeyse tüm insanlığı yok eden ve Dünya’nın yüzeyini zehirli bir çorak araziye dönüştüren kıyamet gibi bir olayla harap oldu. Bir avuç kurtulan, Moskova şehrinin yeraltının derinliklerine sığındı ve insan uygarlığı yeni bir Karanlık Çağa girdi. Bu süreçte yıl 2033’e gelindiğinde insanlar yer yüzünde ki tehditlerden uzakta kalabilmek adına Moskova şehrinin metro ağını kendi evleri olarak belirlemiş ve bu doğrultuda hareket etmeye başlamışlardır. Metro 2033 Redux şimdi Steam’de %80 indirimli olarak 6.20 TL‘ye satılıyor.

Metro 2033 Redux Trailer  HD

Metro Oyunlari Steamde Indirime Girdi

Metro Exodus

Nükleer savaşın dünyayı mahvetmesinden çeyrek asır sonra, hayatta kalan birkaç bin kişi, Moskova’nın kalıntılarının altında, Metro tünellerinde var olmaya devam ediyor. Metro Exodus’da oyuncular Artyom olarak, Doğu kısmında yeni bir yaşam arayan Spartalı bir korucu grubuna eşlik edecekler. Metro Exodus, Steam’de %60 indirimli olarak 99,60 TL‘ye satılıyor.

Son olarak bu oyunları komple olarak satın alabileceiniz bir de Metro Franchise paketi bulunuyor. Bu paketi de %63 indirimli olarak 161,97 TL‘ye satın alabilirsiniz.

Metro Exodus - Launch Trailer [UK]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.