Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metro Exodus’dan Hikaye Videosu Geldi!

Metro Exodus'un hikayesi nefesleri kesecek.

Aksiyon severler tarafından sabırsızlıkla beklenen Metro Exodus 15 Şubat’ta lansmana çıkacak. Konsol ve bilgisayar platformunda oynanacak olan yapım adeta nefesleri kesecek.

Metro Exodus’dan Hikaye Videosu Geldi 1

Gerçekçi yapısı ve fantastik oynanışı ile rakiplerini geride bırakması beklenen Metro Exodus dün yeni bir hikaye videosu ile oyuncuların karşısına çıktı. Oyunun ne kadar kaliteli grafikler ile çıkış yapacağını defalarca söyledik. Detaylı içerikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyuncuları sürükleyici bir dünyaya götürecek olan yapım da oyuncuları zengin bir atmosfer bekleyecek. Bu atmosferde bazen sessizlik bazen de yoğun bir ses bombardımanı bizleri bekliyor olacak.

Yer yer diyalogların ve konuşmaların yer aldığı yapımda mutasyona uğramış olan yaratıklar bizleri oldukça zorlayacak. Hiç ummadık anlarda karşımıza çıkacak olan bu yaratıklar bizi öldürmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklar. Yayınlanan hikaye videosunda dişi bir karakter olan Anna’da yer alıyor. Yeni yerlere ve hikayeye ışık tutan Anna videoda yer yer anlatımlar yaparak oyuncuları bilgilendiriyor. Oyunda yer alacak bazı önemli karakterlerde kameralara yansıyan detaylar arasında yer alıyor.

Defalarca kez fiyat etiketini değiştiren yapım, 15 Şubat’ta bilgisayar ve konsollarda lansmana çıkacak.

Yeni yayınlanan hikaye videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Metro Exodus - Story Trailer [Official]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.