Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metal Gear Survive’ın Dosya Boyutu Belli Oldu!

Metal Gear Survive'ın PlayStation 4 ve PC platformundaki dosya boyutu belli oldu.

22 Şubat’ta yayınlanacak olan Metal Gear Survive’ın dosya boyutu nihayet belli oldu. Milyonlarca oyun sever tarafından sabırsızlıkla beklenen Konami imzalı oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak.

Metal Gear Surviveın Dosya Boyutu Belli Oldu 2

Hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Metal Gear Survive 2018 yılına damga vuracak oyunlar arasında gösteriliyor. PlayStation 4 platformunda 16.53 GB gibi bir dosya boyutuna sahip olan oyun beklenenin altında bir dosya boyutuna sahip olarak adından söz ettiriyor. Bilgisayar platformunda ise 19.68 GB gibi dosya boyutu ile karşımıza çıkacak olan oyunda bizleri gerilim yüklü sahnelerin yanı sıra aksiyon dolu anlar yer alıyor.

Çeşitli haritaların ve görevlerin yer aldığı oyunda zombi tarzında yaratıklar ile mücadele edecek ve onları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Aksiyon ve macerayı oyunculara iç içe sunana Konami, oyuncuların yepyeni bir tecrübe kazanabilmesi için hayatta kalma ve keşfin yeni unsurlarını tanıtan bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Bilgisayar platformu için 139.75 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan Metal Gear Survive 22 Şubat’ta yayınlanacak. 2018 yılının beklenen oyunları arasında yer alan Metal Survive Gear milyonlarca oyuncu tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.