Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mega Man 11’den Denuvo Koruma Sistemi Kaldırıldı!

Capcom Denuvo ile yolları ayırdı.

2 Ekim itibari ile konsol ve bilgisayar platformu için çıkış yapan Mega Man 11, aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmıştı.

Mega Man 11’den Denuvo Koruma Sistemi Kaldırıldı 2

Capcom’un 2018 oyunları arasında yer alan Mega Man 11 korsanlara karşı popüler anti korsan koruma sistemi olan Denuvo ile korunuyordu. Geçtiğimiz yıldan bu yana korsanlara dayanamayan Denuvo defalarca kırılmıştı. Tabii korsanların yöntemi genellikle en basit yolları denemek oluyordu. Dünyada oyun geliştiricileri tarafından yakından tanınan Denuvo geçtiğimiz yıl keylogger yardımı ile kırılmış ve adeta damgalanmıştı.

Bu yılda beklenen performansı bir türlü veremeyen yapım birer birer oyunlardan kalkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Hitman 2’yi koruyamayan oyun kırılmış ve oyun torrent sitelerinde yer almaya başlamıştı. Denuvo ile yolları ayıran bir başka oyun firması da Capcom oldu. 2 Ekim’de piyasaya sürülen Mega Man 11’den Denuvo’yu kaldıran Capcom herhangi bir açıklama yapmadan sessizliğe büründü.

Areajugones.sport adlı İspanyol web sitesinden öğrendiğimiz habere göre Japon oyun firması olan Capcom, Denuvo’yu oyunlarından kaldırmaya karar vermiş. Ayrıca CODEX oyunu tamamen deşifre edmiş. Bu vesileylede artık Denuvo’ya gerek kalmamış. Ayrıca Denuvo’nun oyunların performanslarını da olumsuz yönde etkilediği belirtiliyor.

Mega Man 11 Steam’de 89.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.