Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Matrix 4 Fragmanı ve Resmi Adı Ortaya Çıktı! İşte İlk Bilgiler

İkonik Matrix evrenine 18 yıl sonra geri dönmemizi sağlayacak olan Matrix 4’ün ismi nihayet açıklandı. Aralık ayında vizyona girecek film, Matrix Resurrections olarak adlandırıldı.

2021 yılının en çok beklenen filmleri arasında yer alan Matrix 4, bizlere yeniden benzersiz bir bilim kurgu deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Son Matrix filminden bu yana geçen 18 senede geri dönüp dönmeyeceği üzerine çokça spekülasyon yapılan seri, yeniden beyaz perdeye yelken açıyor.

Las Vegas’ta gerçekleşen CinemaCon etkinliği sırasında Matrix 4 fragmanı ve resmi adı ortaya çıktı. Önceki devam filmleri Reloaded ve Revolutions olan Matrix, karşımıza bu kez Resurrections ismi ile çıkacak.

Matrix 4, “Resurrections” İsmi ile Vizyona Girecek

Matrix 4 fragmanı

Warner Bros. Pictures, kendi sunumu sırasında Matrix 4 fragmanı dahil filmden bazı görüntüler paylaştı, ancak ne video ne de görseller henüz internette paylaşılmadı. Screen Crush’a göre etkinliğe katılan kişiler, Keanu Reeves’in canlandırdığı Neo karakterinin ilk filmin başındayken, yakın geleceğe gittiğini iddia etti.

How I Met Your Mother dizisinden tanınan Neil Patrick Harris, filmde Neo’nun terapistini oynuyor. Fragmanda Neo’nun Carrie-Anne Moss’un canlandırdığı Trinity karakterine rastladığı ancak ikilinin birbirlerini tam olarak tanıyamadıkları söyleniyor.

Matrix 4 Fragmanı Gösterilmesine Rağmen Henüz Çevrimiçi Paylaşılmadı

Matrix Resurrections

Matrix Resurrections, 2003’ten beri vizyona giren serideki ilk film olacak. Aynı zamanda Wachowski kardeşlerden sadece biri tarafından yapılan ilk Matrix filmi konumunda. Lana Wachowski tarafından yazılıp yönetilen Matrix 4, Reeves, Trinity ve Harris’e ek olarak Jada Pinkett Smith (Niobe), Lambert Wilson (Merovingian), Yahya Abdul -Mateen II ve Priyanka Chopra gibi önemli isimlerden oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip.

Filmde ne Lawrence Fisburne (Morpheus) ne de Hugo Weaving‘in (Ajan Smith) yer alması beklenmiyor. Şu ana kadar Matrix 4 hikayesi hakkında çok az şey ortaya çıktı, ancak fragmandan gelen bilgiler, Neo ve Trinity’nin bir şekilde Matrix’in içinde yeniden sıkışıp kaldığına işaret ediyor. Belki de insanlar Matrix’in dışında öldüklerinde Matrix’te yeniden diriliyor olabilirler. Ya da bir şekilde klonları vardır.

Filmde Morpheus ve Ajan Smith Karakterleri Yer Almayacak

matrix 4 morpheus

Şu an için Matrix 4 hakkında söylediklerimiz tahminden öteye gitmiyor. Fakat Matrix 4 fragmanının yayınlanması an meselesi. Filmden ilk görüntüler ortaya çıktıktan sonra kafamızdaki soru işaretlerinin bir bölümü cevaplanacaktır.

Matrix Resurrections, 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek ve ardından HBO Max platformunda yayınlanacak. Matrix 4 hakkında şu ana kadar bilinen her şeye buradaki içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.