Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mass Effect Legendary Edition: En İyi Zırh Setleri

Mass Effect Legendary Edition içerisinde kullanabileceğiniz ve oyundaki en iyi armor setleri.

Mass Effect üçlemesinde, binlerce düşman Komutan Shepard’ı öldürmek için bir araya geldi. Saldırı silahları elbette bunun olmasını önlemek için gereklidir, ancak savunma da hayati bir rol oynuyor. Savaş başladığında başladığında oyuncuların güvenilir bir şeye ihtiyacı olacak.

Mass Effect Legendary Edition

Mass Effect: Legendary Edition’da zırh, savunmanın birincil rolünü yerine getirir. Bu yüzden galaksinin kaderi söz konusu olduğunda herhangi bir eski zırh bunu gerçekleştiremez. Bu nedenle çok daha iyi ve sağlam bir zırh seti gerekir.

  • Predator X: Bir oyuncunun elde etmeyi umabileceği en iyi zırh takımlarından biri, oyundaki en iyi teknoloji/biyotik koruma istatistiklerine sahip olan X-tier Predator setidir. Oyuncular, Predator X’i elde etmek için Citadel’deki Expat’tan Armax Armory lisansını satın almalıdır.
  • Mercenary X: X-tier Mercenary zırhı, orijinal Mass Effect’teki Askerler için, özellikle de ağır çeşitliliği tercih edenler için mükemmeldir. Oyuncu bu öğeyi ganimet olarak bulabilir veya Hisardaki C-Sec Requisitions Officer’dan Ariake Technologies lisansı satın alabilir.
  • Kestrel Armor: Bu parçanın Shepard’ın savaş yeteneklerine sağladığı bonuslar, oyuncunun savaş alanında daha da ölümcül olmasını sağlar. Tam seti giymek çeşitli birçok özellik vermektedir. Zırh satışa sunulmadan önce oyuncuların “Horizon” görevini tamamlamaları gerekiyor.
  • Cerberus Assault Armor: Yine bir başka Mass Effect 2 zırh parçası olan bu özel set, Shepard’ı korkutucu olduğu kadar ölümcül de yapıyor. Bu zırhın faydası, kullanıcıyı mümkün olduğu kadar uzun süre hayatta tutmaktır. Sadece Normandy’s Tech Lab’e girin ve 5.000 Palladium vererek zırhı araştırın.
  • Cerberus Nightmare Armor: Oyuncunun elde edebileceği en etkileyici setlerden biri, uygun bir şekilde adlandırılmış Cerberus Nightmare Armor. Mass Effect 3: Citadel DLC’de, oyuncu Armax Arsenal Arena’da 9.999 puanın üzerine çıkmalıdır. Bunu yaptıktan sonra, zırhı ödül olarak talep edebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.