Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mary Skelter Final PlayStation 4 Ve Switch İçin Duyuruldu

Mary Skelter Final serinin en son oyunu olarak konsollar gelecek.

2016 yılında erken erişim, 2018’de ise tam sürüme geçiş yapan Mary Skelter: Nightmares yıllardır Steam üzerinde bilgisayar platformu oyuncuları tarafından oynanmaya devam edilirken yapımın Final sürüm olarak konsollara geleceği ortaya çıktı.

Mary Skelter Final PlayStation 4 Ve Switch İçin Duyuruldu 2

Idea Factory tarafından geliştirilen ve Ghostlight LTD tarafından yayınlanan Mary Skelter zengin içeriği günümüze kadar sürekli olumlu geri bildirimler aldı. Steam üzerinde 40.00 TL olarak satışlarına devam eden başarılı oyun anime türündeki deneyimi ile şimdi de konsollara gelmeye hazırlanıyor.

Japon haber sitesi Gematsu’ya göre Mary Skelter Final olarak PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformlarına gelecekmiş.  Habere göre Mary Skelter Final içerisinde Mary Skelter: Nightmares, Mary Skelter 2 ve Mary Skelter hikâye içerikleri yer alacakmış.

Tüm serinin en son oyunu olarak konsol platformlarına gelecek olan Mary Skelter Final zengin içeriği ile tüm oyunları bünyesinde bulunduracak. 3D grafik açılarına sahip olacağı belirtilen yapımın çıkış tarihine dair herhangi bir bilgi verilmezken oyunun konsollar için duyurulduğunun altı çiziliyor. Önceki oyunların temel özelliklerini yeniden oyunculara sunacak olan geliştirici ekip konsollarda geniş kitleleri hedefliyor olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.