Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel’s Guardians of the Galaxy’nin Karakter Detayları Paylaşıldı

Eidos Montreal'in kıdemli kreatif direktörü Jean-Francois Dugas, resmi PlayStation blogunda yakın zamanda yayınlanan bir gönderide, yakında çıkacak olan Marvel's Guardians of the Galaxy'nin tasarımları ve karakterlerinden biraz bahsetti. Oyun bu yıl ekim ayında çıkacak.

Guardians of the Galaxy, evrende seyahat eden ve çeşitli medyada yer alan bir uzay maceracıları ekibi. Marvel çizgi romanlarının sayfalarında doğan ekip daha sonra diğerlerinin yanı sıra MCU’ya ait filmlerde veya çok uzun zaman önce Telltale’nin bir macera oyununda ortaya çıktı.

Şu anda, bu ekibin en tanınmış üyeleri Peter Quill (Star-Lord), Drax, Gamora, Rocket ve Groot. Eidos Montreal’den çıkacak olan Marvel’s Guardians of the Galaxy‘de göreceğimiz de bu beş kişi olacak ama nasıl tasvir edilecekler? Sonuçta, çeşitli yorumlamalarda bu kahramanların görüntüleri ve hatta karakterleri farklı. Bu konu yakın zamanda oyunun kıdemli yaratıcı yönetmeni Jean-Francois Dugas tarafından yorumlandı.

Marvel's Guardians of the Galaxy

Resmi PlayStation blogundaki yakın tarihli bir gönderide okuduğumuz gibi, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Dugas ve ortakları için karakterlerin biyografik taslağını ve genel tasarımını hazırlarken her türlü kaynaktan ilham almaya çalışmış. Yani oyunda göreceğimiz şey, birkaç vizyonun taze ve sadık bir kombinasyonu olacak.

Marvel’s Guardians of the Galaxy Karakterleri

İnsan dişi Meredith Quill ve Spartax gezegeninin kralı J’Son’un oğlu Peter Quill ile başlayalım. Dugas, bir uzay korsanından esinlenerek stilize edilmiş görünümünün, rock grubu Star-Lord’a olan hayranlığını (ceketinde grubun amblemini göreceğiz) ve Dünya’da geçirdiği yıllarını (80’lerin saç modeli, video oyunu rozetleri) yansıtacağını vurguladı.

Sonra, ailesini çılgın titan Thanos tarafından öldüren Katath gezegeninde doğmuş bir savaşçı olan Drax var. Yaklaşan Eidos Montreal oyunundaki görünüşü geçmişini yansıtmak üzerine kurulu olacak. Vücudunda pek çok yara izi olacak, katıldığı ve hikayeyi anlatmak için yaşadığı çatışmalardan hatıralar bulunacak.

Şimdi Zen-Whoberi ırkının temsilcisi ve Thanos’un koruyucu kızı Gamora’ya geçelim. Dugas’a göre, galaksideki en ölümcül kadın ve oyun içi kıyafetleri bunu vurgulamak için; renkleri ve detayları karakterin yırtıcı doğasına katkıda bulunması gereken zırhı çizgi romanlardan ilham aldı.

Son olarak, genetiği değiştirilmiş bir rakun olan Rocket ve Flora Colossi türlerinin yaşayan ağaç benzeri bir temsilcisi olan Groot‘a bakalım. Groot, rakunun tırmanıp düşmanları vurmasını sağlayan Rocket tarafından oluşturulan bir koşum takarken, Rocket keçi sakalına mini Groot şeklinde bir boncuk örecek. Bu ikilinin ayrılmazlığını vurgulayacak.

Marvel's Guardians of the Galaxy - Lady Hellbender Cinematic

Marvel’s Guardians of the Galaxy, 12 yıl önce Chitauri adlı bir ırk tarafından başlatılan devasa bir galaktik savaşın olduğu bir evrende geçecek. Bu savaş büyük yıkıma neden oldu ve Muhafızlarımız dahil herkesi etkiledi. Sonunda kaderleri nasıl olacak? 26 Ekim‘de öğreneceğiz. Oyun PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch’e çıkış yapacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.