Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel’s Avengers, 2022’de de Geliştirilmeye Devam Edecek

Crystal Dynamics, geliştiricinin gelecek için ne planlandığını göstermekten heyecan duyduğu yeni Marvel's Avengers içeriğinin 2022'de eksik bir şekilde geleceğine söz verdi.

Bir Crystal Dynamics geliştiricisi, 2022’de Marvel’s Avengers‘a daha fazla ek paket içeriğinin geleceğine söz verdi. Oyunun, oyun içi ödeme sistemleri üzerindeki tartışmalara rağmen, ekibin takım tabanlı aksiyon RPG oyununa birçok yeni içerik eklendi.

Daha geçen ay oyuncular, oyunun oynanabilir kahramanlar listesine PlayStation’a özel bir karakter olarak eklenen Spider-Man‘in uzun zamandır beklenen kozmetiklerine nihayet kavuştu. Hawkeye ve Black Panther gibi kahramanların aksine, hikayesi tam teşekküllü bir kampanya yerine daha küçük görevler ve açılabilir ses dosyaları aracılığıyla anlatıldı.

Marvel’s Avengers’ı 2022’de Neler Bekliyor?

Marvel's Avengers

Reddit kullanıcısı LyricsMode tarafından yapılan bir gönderide gösterildiği gibi, Crystal Kıdemli Marka Müdürü Nick Edwards, Crystal Dynamics’in geçen ay Klaw Raid’in piyasaya sürülmesinden sonra Marvel’s Avengers desteğini durdurma niyetinde olmadığını belirtti. Geliştirici, 2022’de tam olarak nelerin ekleneceğini belirtmese de Edwards, geliştirme ekibinin oyun için ne üzerinde çalıştığını açıklamaktan heyecan duyduğunu belirtti.

Yukarıdaki açıklama, Oyun Direktörü Phil Therien’in bir canlı yayın sırasında yaptığı ve Crystal Dynamics’in hala yeni Marvel’s Avengers içeriği üzerinde çalıştığını ima eden yorumuna yanıt olarak yapıldı.

Geçen yıl piyasaya sürülmesinden bu yana Marvel’s Avengers, Rocksteady’nin Batman: Arkham serisi ve Insomniac’ın Marvel’s Spider-Man’i gibi diğer çizgi roman tabanlı oyunların elde ettiği başarı düzeyine ulaşmak için mücadele etti. Yayıncı Square Enix, oyunun ilk piyasaya çıktığı dönemde net bir kayıp bildirdi ve Crystal Dynamics, oyun içi eklentileri çevreleyen bir tartışma dalgasıyla karşı karşıya kaldı ve mikro dönüşümlerinin bir P2W yarattığı yönündeki suçlamaların ardından ücretli güçlendiricileri oyundan çıkardı.

Avangers 2

Crystal Dynamics’in önümüzdeki yıl Marvel’s Avengers’a hangi yeni içeriği ekleyeceği henüz tam olarak belli değil, ancak önceki sızıntılar kartlarda neler olabileceğini öğrendik. Söylentiler, War Machine ve Dr. Strange gibi kahramanların gelecekte oyuna gelebileceğini ve neredeyse sayısız geçişin mümkün olduğu, oyunun geleceğinin parlak olabileceğini öne sürdü.

Durum ne olursa olsun, Crystal Dynamics’in onayı, geliştiricinin Marvel’s Avengers desteğini yavaşlatmaya niyeti olmadığını bir kez daha teyit etti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.