Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel’s Avangers: Kate Bishop DLC’si Ertelendi

Marvel's Avengers Kate Bishop DLC'si ertelendi ancak oyuncular için bazı ücretsiz güncellemeler geldi.

Crystal Dynamics, düşen oyuncu sayılarından sonra ne olacağını açıklayan uzun bir ‘oyunun durumu’ güncellemesi yayınladı.

Marvels Avangers Kate Bishop Ertelendi

Marvel’s Avengers, Eylül ayı başlarında yayınlanmaya başladığından beri neredeyse endişe verici bir hızla oyuncu kaybediyor.

Geliştirici Crystal Dynamics, oyuncuların geri döneceğinden emin olduğunu söyledi ancak “heyecan verici yeni oyun sonu içeriği ekledikçe ve oyunu geliştirmeye odaklanmaya devam ettiğimizi gösterdikçe bu gerçekleşecek.”, diye ekledi.

Bugün stüdyo, lansmanın çok da iyi olmadığını kabul ederek ve şimdiye kadar oyuncuları rahatsız eden sorunlar için bir özür dileyerek, oyunun geleceği için planlarından bahsetti.

Ayrıca, şu anda üzerinde çalışılmakta olan ve önümüzdeki aylarda çıkması beklenen “topluluk odaklı özelliklerin” bir listesini de yayınladı:
  • Avengers Gelişmiş Ping Sistemi: Oyuncuların hedefleri, kaynakları, sağlık kasalarını ve düşmanları işaretlemelerine olanak tanıyan, oyuncuların kapıları kırmak/parçalamak veya belirli düşmanları önceliklendirmek için yapay zeka arkadaşlarını komuta etmesine olanak tanıyan bir sistem.
  • Yeniden Oynanabilir Hikaye: Reassemble Campaign‘i sıfırlama ve Süper Kahramanınızın seviyesi ve teçhizatı bozulmadan yeniden oynatma seçeneği.
  • Yüksek Kontrast Modu: Oynatıcının okunabilirliği iyileştirmek için metnin arkasına sabit koyu örtüler uygulamasına olanak tanıyan bir erişilebilirlik özelliği.
  • Kahraman Simgesi Görünürlüğü: Bir Süper Kahramanın başının üzerindeki tanımlayıcı simgelerin görüntüsünü varsayılan veya dinamik olarak açık olacak şekilde ayarlama seçeneği.
  • Görev Ödülü Netliği: Savaş Tablosu’nda görüntülendiğinde göreve özgü ödüller hakkında iyileştirilmiş netlik. Bu, oyuncuların mevcut hedeflerine ulaşmak için görevleri daha stratejik bir şekilde üstlenmelerine ve belirli donanım ve kaynakları aramalarına olanak tanıyacak.
  • Ekran Dışı ve Menzilli Düşman Saldırısı Göstergeleri: Ekran dışı ve menzilli düşman saldırılarından kaçınmak için oyunculara daha iyi geri bildirim.

Hatalar ve kararlılık sorunları üzerinde de çalışılıyor: Crystal Dynamics, bilgisayardaki kalıcı çökme sorunlarının büyük ölçüde ekran kartı sürücüleriyle ilgili sorunlardan kaynaklandığını ve bunları düzeltmek için Nvidia ile birlikte çalıştığını söyledi.

Stüdyoya göre: İşleri hızlandırmaya yardımcı olmak için eşleştirmede de değişiklikler yapıldı ve ödül düşüşleri de daha cömert hale getirilecek: Örneğin yaklaşan AIM Klonlama Laboratuvarı, her hafta ilk tamamlama için egzotik bir düşüş ve “dikkate değer bir şans” garanti edecek.

Ne yazık ki, düzeltmeler ve ayarlamalara odaklanmak, oyuna Kate Bishop‘u ekleyecek olan Taking Aim DLC‘sini “küçük bir gecikmeye” zorladı: Bir tarih açıklanmadı, ancak Crystal Dynamics, DLC’nin Ekim Ayı’nda çıkmayacağını söyledi.

Marvel’s Avangers Oyunculara Dağıtacağı Ücretsiz Ödüller:

Son olarak Crystal Dynamics, tüm oyunculara 1500 kredi (efsanevi bir görünüm ve isim levhası için yeterli), 7000 birim, 250 yükseltme modeli, 20 DNA anahtarı ve bir Sarah Garza içeren bir “dijital teşekkür paketi” veriyor.

Paket, 22 Ekim/5 Kasım tarihlerinde verilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.