Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel’dan Gamora Fortnite’a Eklenecek – Nasıl Erken Açılır?

Galaksinin Koruyucuları'nın bir başka üyesi Gamora, önümüzdeki hafta Fortnite'ta olacak.

Fortnite ve Marvel bir kez daha bir araya gelecek. Bu sefer, sürekli genişleyen Fortnite görünümlerine katılan son isim, Galaksinin Koruyucuları’nın bir başka üyesi Gamora olacak. Karakterin Fortnite’a ne zaman geleceği ve görünümün kilidini nasıl erken açacağınız hakkında bilmeniz gerekenleri derledik.

Fortnite Gamora Görünümü

Fortnite Gamora

Yeni Galaksinin Koruyucuları üyesi, Fortnite Item Mağazası’na 18 Ağustos’ta TSİ 03.00‘da eklenecek. Henüz bir fiyat açıklanmamasına rağmen, eksiksiz oyun içi kozmetik paketinin yaklaşık 2400 V-Bucks olmasını bekliyoruz. Gamora, daha önce 2019’da çıkış yaptıktan sonra oyuna uzun zamandır beklenen dönüşünü yapan Star-Lord ile birlikte satılacak.

Fortnite Sezon 4 savaş geçişlerini yeterince yükselten oyuncular, daha önce bir Rocket Racoon Back Bling ile Groot’un kilidini açtı, yani James Gunn döneminden neredeyse tüm Galaksinin Koruyucuları ekibi Fortnite’a geldi. Bu arada karakterin tam setinde ayrıca sırt çantası, kazma ve planör de olacak.

Doctor Slone ve Imagined Order, izinsiz giren uzaylıları kovmakta çok zorlandığından, Gamora’nın bu sezon Fortnite’a gelmesi güzel bir seçim olmuş.

Fortnite Gamora Görünümü Nasıl Erken Açılır?

Fortnite Gamora

Her zamanki gibi Epic, oyunculara satışa çıkmadan önce yeni ve büyük bir oyun içi görünüm kazanma şansı da verdi. İki gün sonra 11 Ağustos‘ta, karakterin asıl çıkışından bir hafta önce, oyuncular oyun içi menüden Rekabetçi etiketli Gamora Kupası‘na katılabilecek.

Duo’da, oyuncuların 10 tur Fortnite Battle Royale’ı tamamlamak ve puan toplamak için üç saati olacak. Her bölgedeki kazananlar Gamora kıyafeti ve pelerini kazanacak. Tahsis edilen sürede sekiz veya daha fazla puan toplayan takımlar Thanos’un Kızı spreyini alacak.

Tam kural kitabını ve puanlama sistemi dökümünü resmi Fortnite sitesinde bulabilirsiniz, ancak 10 turda sekiz puan almanın birçok sıradan Fortnite oyuncusu için bile oldukça yapılabilir olduğunu söyleyelim. Bu yüzden Galaksinin Koruyucuları hayranıysanız, mutlaka şansınızı deneyin!

Yeni Galaksinin Koruyucuları üyesi, bu hafta başka bir gezegenden Fortnite’a gelen tek süper kahraman değil. Man of Steel, kendi Süpermen görevlerinin yanı sıra 12 Ağustos’ta ilk kez sahneye çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.