Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel’dan Bir Hamle Daha: Shang-Chi 2 Resmi Olarak Duyuruldu

Destin Daniel Cretton, Shang-Chi fevam filmini yazıp yöneteceğini nihayet geçtiğimiz saatlerde doğruladı.

Destin Daniel Cretton, Marvel Studios ile yapılan yeni bir anlaşmanın parçası olarak Shang-Chi efsanevi filmini yazıp yöneteceğine dair birtakım açıklamalarda bulundu. Asyalı ilk kahramanın devam filmini Marvel hayranlarını sevindirerek heyecanlandırdı.

Destin Daniel Cretton, Disney, Marvel Studios ve Hulu’s Onyx Collective ile çok uzun yıllar sürecek özel bir anlaşma imzaladı. Filmin yapımcısı, Disney+ için yeni bir MCU serisi üzerinde Marvel Studios ile birlikte geliştirme aşamasında olduğu belirtildi.

Shang-Chi Devam Filmi Yakın Zamanda Vizyonda Olabilir

Shang-Chi 2

Aynı zamanda Disney, Cretton’ın 10 Yüzük Efsanesi’nin daha önce söylentileri çıkan devam filmini yazıp yöneteceğini resmi olarak duyurdu. Yaklaşan efsane yapım hakkında çok az şey biliniyor ancak Variety‘e göre bu yapımın bir komedi kategorisinde olacağını bildiriyor.

Cretton, Asyalı kahraman filmi için MCU’ya katılmadan önce Just Mercy ve The Shack gibi projelerde çalıştı. Shang-Chi, Simu Liu tarafından canlandırılan ve küresel gişede 400 milyon dolardan fazla kazanan MCU’nun son kahramanı için başarılı bir çıkış oldu. Marvel Studios ve Baş Yaratıcısı Kevin Feige şu açıklamalarda bulundu;

“Destin, Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi benzersiz bir bakış açısı ve beceri getiren harika bir yazar. İlk yapımlarda birlikte çalışırken harika zaman geçirdik ve Disney+’ta hayata geçirilecek hikayeler için çok ilginç fikirleri var. bu yüzden onunla ilişkimizi genişletmekten heyecan duyuyoruz ve başlamak için sabırsızlanıyoruz.” diyerek cümlelerini tamamladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.