Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MARVEL Future Fight’a İki Yeni Kahraman Katıldı!

MARVEL Future Fight’a yeni iki karakter daha geldi.

6 Temmuz’da film severlerin karşısına çıkacak olan ‘Ant-Man And The Wasp’ heyecanla bekleniyor. Filmin çıkışına sayılı günler kala MARVEL Future Fight’a Ant Man ve Wasp isimli karakterler eklendi.

MARVEL Future Fight’a İki Yeni Kahraman Katıldı 1

Netmarble Corp’un başarılı oyunları arasında yer alan MARVEL Future Fight, milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Oyuna gelen Ant Man ve Wasp isimli kahramanlar ile daha eğlenceli bir ortam oluşacağını belirten Netmarble, oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Oyuna gelen güncelleme beraberinde filmden esinlenilen iki yeni bölümü de oyunculara sunuyor. Oyuncular Hayalet karakteri ileHank Pym’in laboratuvarına girebilir ya da Ant-Man olarak Hayalet ile savaşabilirler. Akın Baş Düşmanlarını yenerek daha iyi ödüller alabiliyor.

Dünya çapında 84 milyon oyuncuya sahip olan MARVEL Future Fight, Android ve İOS platformunda dünyanın dört bir tarafında oynanabiliyor. Oyunun son güncellemesinde Marvel çizgi romanlarının sayfalarından çıkan üç yeni karakter ve dört yeni kostüm oyunculara sunulacak.

“Goliath: Hank Pym’in laboratuvar ortağı Bill Foster, kahraman Goliath olmak için Pym Partiküllerini kullanarak bedenini ve gücünü artırıyor.

 Hayalet: Çok zeki bir casus, mucit ve patlayıcı uzmanıdır. İstediği zaman dokunulmaz olmasına olanak veren bir kostüm giyer.

Wasp: Hank Pym’in kızı Nadia Van Dyne, yeni Wasp olmak için Ant-Man Kıyafetini geliştirdi. Enerji şuaları atabilir, uçabilir ve boyutunu küçültebilir.

Yeni Kostümler: Gelecek olan yeni filmden esinlenilen Ant-Man, Wasp ve Ghost kostümleri, ayrıca hem Ultron hem Hank Pym’in özelliklerini birleştiren bir Dev Adam Ultron Pym kostümü“

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.