Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

MARVEL Future Fight, X-Men Karakteri İle Genişliyor

MARVEL Future Fight'a X-Men'in en önemli karakterleri katılıyor.

Netmarble Games ekibi tarafından yayınlanan ücretsiz mobil oyun MARVEL Future Fight’a X-Men serisinden tanıyacağınız Cyclops, Jean Grey, Rogue, Fırtına, Beast, Wolverine ve düşmanları Magneto ekleniyor. Cyclops, Fırtına, Beast ve Rogue ile oynamak isteyen oyuncuların ilk başta Wolverine’i seçerek epik bir görevi başarı ile tamamlaması gerekecek. Ayrıca güncelleme ile oyuna eklenecek olan X-Men’in mutant karakterini güçlendirmek isteyen oyuncular, yine güncelleme ile oyuna eklenecek X-geni, M’Kraan Parçaları, M’Kraan Kristalleri ve Phoenix tüyü gibi nesneleri kullanabilecekler.

X-Men dünyasından gelecek mutant karakterlerin haricinde, iki yepyeni kostüm de güncelleme ile birlikte geliyor. Kristal olarak bilinen Inhuman, kraliyet kostümü sahibi olacak. Ayrıca hayranlarının en çok sevdiği maskesiz özel Gwenpool kostümü de oyuna geliyor.

Güncelleme ile günlük olarak oynadığınız görevler sistemine de değişiklikler gelecek. Bölüm sistemi kaldırılacak ve yerine aşama sistemi geçecek. Aşamalarda oynayarak sahip olmak istediğiniz nesneleri elde edebileceksiniz. İçerik Durum Panosu isimli yeni bir sistem de bu güncelleme ile birlikte oyuna geliyor. Panoda, günlük limiti olan eşyaları görüntüleyebileceksiniz. aşağıdaki bağlantıları kullanarak oyunun uygulama mağazalarındaki sayfalarına gidebilirsiniz. Güncelleme ve X-Men karakterleri için yayınlanan videoyu en alttaki ekranlarda izleyebilirsiniz.

Google Play Store

App Store

[MARVEL Future Fight] X-Men Join the Fight!

[MARVEL Future Fight] X-citing new update in Marvel Future Fight!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.