Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Marvel Eternals Fragmanı İlk Günden 77 Milyon İzlendi!

Marvel Eternals, yayınlandığı ilk 24 saat içinde 77 milyon görüntülenen fragmanı ile pandemi sürecinde en çok izlenen MCU fragmanı oldu.

Marvel Eternals için yayınlanan ilk fragman, yayınlandıktan sonraki 24 saat içinde toplam 77 milyon görüntülenme elde ederek, onu salgın sırasında en çok izlenen MCU fragmanı haline getirdi. Uzun zamandır beklenen fragman geçen Pazartesi yayınlandı ve hayranları heyecanlandıracak birçok ilginç ayrıntı sundu. Filmde, Angelina Jolie, Salma Hayek ve Richard Madden’in başını çektiği yıldız kadrosu, Ebediler olarak tam kostümlerini giydi. Eternals yani Ebediler, binlerce yıldır gizlice Dünya’da yaşayan güçlü antik uzaylılardan oluşan bir ekip. Onlar insanlığın ilerlemesini sessizce gözlemlerken, Thanos’un ölümü onları gezegeni şeytani Deviants’tan korumak için harekete geçirdi.

Eternals | Altyazılı İlk Fragman

Oscar ödüllü Chloé Zhao tarafından yazılan ve yönetilen Eternals; Gemma Chan, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Barry Keoghan, Lauren Ridloff, Ma Dong-seok ve Lia McHugh’u da içeren inanılmaz bir oyuncu kadrosuna sahip. Game of Thrones yıldızı Kit Harington, çizgi romanlarda Kara Şövalye olan insan Dane Whitman’ı oynayacak. Eternals 5 Kasım’da vizyona girecek.

Eternals için yayınlanan ilk fragmanı, 14 ay süren salgın sırasında Disney-MCU serisinde en çok izlenen fragman olarak tarihe geçti. 24 Mayıs’ta yayınlanmasından dakikalar sonra, tanıtım klibi hızla yükseldi ve YouTube’da trend olan bir numaralı video oldu. Deadline‘a göre fragman, yayınlandığı gün 77 milyon dünya çapında etkileyici bir görüntü elde etti. Cruella tarafından daha önce yapılan 71 milyon rekoru geride bıraktı.

MCU fragmanları her zaman merakla beklenir ve piyasaya sürüldükten sonra sürekli olarak trend sayılara ulaşır. Aslında, Disney+’ın The Falcon and the Winter Soldier filminin Super Bowl fragmanı, 125 milyon görüntülenme aldı. Bununla birlikte, bildirildiğine göre bu sayı yayın izleyicileri içerirken, Ebedilerin sayıları yalnızca çevrimiçi trafiğe dayalı. İlginç bir şekilde, Eternals fragmanı Maleficent: Mistress of Evil (61.7M) ve Aladdin (60.8M) gibi salgın öncesi Disney filmlerinin fragmanlarını da geride bıraktı.

Eternals Fragman 1

Eternals için fragmanın başarısı sadece MCU için değil, aynı zamanda ve daha da önemlisi tüm film endüstrisi için çok önemli. Film sektörü, COVID-19 pandemisi tarafından ciddi şekilde vuruldu ve birçok film, karantina kısıtlamaları nedeniyle hem yapım hem de sinema gösterimlerinde gecikme yaşadı. Sinemalar pandeminin kuyruğunda yeniden açılmaya başlarken, gelecekleri yeni filmlerin gişede ne kadar iyi performans gösterdiğine bağlı. Marvel, 2021’in ikinci yarısı için planlanan bir dizi büyük filmle güçlü bir geri dönüş yapmayı planlıyor. Eternals’ın yanı sıra, Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ve Spider-Man: No Way Home da planlanan filmler arasında.

Marvel’s Eternals için ilk tam fragman, hayranlara film hakkında ne beklemeleri gerektiğine dair bir ipucu verdi. İki dakika sekiz saniye uzunluğundaki video, manevi lider Ajak olarak Salma Hayek tarafından anlatıldı. Dramatik çekimlere ve güçlü dövüş sahnelerine sahip olsa da, aynı zamanda eski süper kahramanların yemek yerken gelişigüzel sohbet ettiği hafif bir notla sona erdi. Sprite (Lia McHugh), Captain America ve Iron Man gittiğine göre Yenilmezler’e  kimin liderlik edeceğini sordu. Ikaris (Richard Madden) bir duraklamadan sonra gönüllü oldu ve Eternals’ın geri kalanını şakasıyla güldürdü. Çarpıcı sinematografisi ve esprili diyaloguyla Eternals, muhtemelen epik bir sinema deneyimi olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.