Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mart Ayı Xbox Live Gold Oyunları Belli Oldu

Xbox Live Gold önümüzdeki ay 4 farklı oyunu abonelerine sunacak.

Popüler abonelik servisi olan  Xbox Live Gold Mart ayına yaklaştığımız şu günlerde yeni oyunlarını duyurdu. Gelen haberlere göre Xbox Live Gold Mart ayı ücretsiz oyunlarını kamuoyu ile paylaşmış. Oyunlar farklı tarihlerde erişime açılacak.

Mart Ayı Xbox Live Gold Oyunları Belli Oldu 2

Her ay milyonlarca abonesine birbirinden farklı oyunları deneyimleme fırsatı veren Xbox Live Gold Mart ayında da birbirinden güzel oyunları oyuncularına sunmaya devam edecek. VGChartz’ın bugün yapmış olduğu habere göre Mart ayında Xbox Live Gold abonelerine 4 farklı oyun sunulacakmış. Bu oyunların isimleri Batman: The Enemy Within, Shantae: Half-Genie Hore, Castlevania: Lord of Shadow 2 ve Sonic Generations olarak duyurulmuş.

Yapılan habere göre Batman: The Enemy Withi 1 Mart – 31 Mart tarihleri arasında Xbox Live Gold aboneleri için ücretsiz olarak sunulacakmış. Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi 4 oyun farklı tarihlerde oyunculara sunulacak.  Abone kullanıcılar herhangi bir ücret ödemeden 4 oyunu tüm içeriklerine sahip olarak deneyimleme fırsatı elde edecekler.

Duyurulan oyunların ücretsiz olacağı tarihler aşağıda yer alıyor:

  • Batman: The Enemy Withi 1 Mart – 31 Mart
  • Shantae: Half-Genie Hore 16 Mart – 15 Nisan
  • Castlevania: Lord of Shadow 2 1 Mart – 15 Mart
  • Sonic Generations  16 Mart – 31 Mart

Xbox - March 2020 Games with Gold

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.