Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mad Skills BMX 2 Mobil Platformlarda Güncellendi!

Mad Skills BMX 2 Android ve İOS platformunda yeni bir güncelleme aldı.

Android ve İOS platformunda geçtiğimiz aylarda yayınlanan Mad Skills BMX 2 güncellendi. Oyunculara eşsiz bir yarış deneyimi sunan oyun tamamen ücretsiz olarak oynanıyor.

Mad Skills BMX 2 Mobil Platformlarda Güncellendi 2

Turborilla tarafından geliştirilen ve yayınlanan Mad Skills BMX 2 Android ve İOS kullanıcıları tarafından keyifle oynanıyor. Mobil platformda milyonlarca kişiye erişen oyunda alışılmışın dışında bisiklet yarışları bizleri bekliyor. Birbirinden farklı zorluklara sahip engebeli yollar da rakiplerimiz ile karşılaşacak ve onları yarış dışı bırakmaya çalışacağız. Basit grafiklere sahip olan oyunda orta dereceli bir içerik bizleri bekliyor. Yarış pistleri bakımından oldukça eğlenceli bir yapıya sahip olan oyunda bisikletlerimizi kişiselleştirebiliyor ve farklı görünümler katabiliyoruz.

Oyuncular dilerlerse farklı bisikletler alabilir ve yarışlarda kullanabilirler. Çeşitli çıkartmalara ve boyama seçeneklerine sahip olan yapımda oyuncular bisikletlerine modifiye yapabilir ve farklı bir görünüme kavuşturabilirler. Buna ek olarak yarışçılar kendi kostümlerini ve kasklarını da değiştirebilirler. Oldukça renkli içeriklere sahip olan Mad Skills BMX 2 Android ve İOS platformunda tamamen ücretsiz olarak yayınlandı. İngilizce diline sahip olan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabilir ve onlara yenilgiyi tattırabilirsiniz.

Mad Skills BMX 2 Mobil Platformlarda Güncellendi 3

Özellikler

  • Farklı bisiklet seçenekleri
  • Orta dereceli içerik
  • Basit grafikler
  • Alışılmışın dışında pist seçenekleri
  • Özelleştirme seçenekleri
  • Gerçekçi fizik motoru

Oyunu Android ve İOS platformuna indirebilir ve tadını çıkarabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.