Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lost Ark Ön Yükleme Tarihi ve Saatleri Açıklandı

Şubat ayının başlarında, Amazon Games'in yeni oynaması ücretsiz çevrimiçi RPG oyunu Lost Ark'ı oynayabileceğiz. Geliştirici ekip, resmi sürüm hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Oynaması ücretsiz MMO oyunu Lost Ark‘ın çıkış tarihine çok az kaldı. Bu vesileyle, geliştiriciler yaklaşmakta olan oyun hakkında daha fazla bilgi paylaştı. Geçenlerde bize karakter özelleştirmesinin nasıl görüneceğini anlatmışlardı ve şimdi de oyunun büyük lansmanı hakkında detayları paylaştılar.

Lost Ark; Kapsamlı görevler, karakterler ile etkileşimli diyaloglar ve ara sahneler içeren tam teşekküllü bir kampanya içerecek. Hikaye epik bir fantezi dünyasında geçecek. Yüzyıllar önce, oyunun adını taşıyan büyülü eser Ark sayesinde bu dünya kötü güçlerden korunmuştu. Bu olaylardan yüzyıllar sonra, Ark sadece hikayelere ve efsanelere konu oldu ve insanlar onun varlığına inanmayı bıraktı. Kampanyadaki amacınız, onu dünyayı ele geçirmek için kullanmak isteyen şeytani lejyonların lideri Kazeroth’tan önce bulmak.

Lost Ark Lansman Tarihi ve Saatleri

Lost Ark

Resmi lansmana uygun şekilde hazırlanmak için oyunu 7 Şubat TSİ 20.00‘da ön yüklemeye başlayabileceksiniz. Tüm bölgeler için sunucular aynı anda 11 Şubat’ta başlatılacak. Ne yazık ki, oyunun resmi lansmanından önce herkes bir karakter oluşturamayacak ve bir isim ayıramayacak.

Bu özelliklere erişim, yalnızca dört Kurucu Paketi türünden birinin sahipleri için ayrıldı; Bu işlem ise, 8 Şubat’ta aynı saatte gerçekleşecek. Kurucu Paketlerini satın alma yeteneği, oyun başladığında devre dışı bırakılacak.

Amazon’dan Kusursuz Sunucu Vaadi

Lost Ark

Amazon Games’in bir önceki oyunu New World, lansmanından kısa bir süre sonra gün boyunca sunucuları kapatarak hayranlarını şaşırttığı için birçok oyuncu sunucuların durumunu ve işleyişini de soruyor. Lost Ark durumunda, benzer sorunların önlenmesine yardımcı olacak şekilde, bölgeye göre değişiklik göstermesi bekleniyor. Günlük ve haftalık sıfırlamalar sunucu saatiyle 01:00’de gerçekleşecek; Baskınlar ve PvP etkinlikleri gibi temel içerik, yerel saatle en iyi eşleşme için bölgeye göre hareket ettirilecek. Ayrıca 8 Şubat’ta kullanıma sunulacak sunucuların bir listesini aldık.

Lost Ark, Kore, Japonya ve Rusya’daki milyonlarca aktif oyuncu tarafından takdir edilmekte. Doğu’dan gelen yüksek puanlar, yalnızca diğer pazarlarda piyasaya sürülmesiyle bağlantılı coşkuyu körükler ve iyi bir çevrimiçi RPG oyunu için umut verici.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.