Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Logitech G335 Türkiye’de Satışa Sunuldu: En Hafif Kulaklık!

Logitech, G markası adı altında oyun tutkunları için renk çeşitliliği ve hafif tasarımıyla harika bir deneyim sunan G335 kablolu oyun kulaklığını Türkiye’de satışa sundu.

Oyun teknolojileri ve ekipmanları ile fazlasıyla ün kazanan Logitech G, hem özellikleri hem de renk çeşitleriyle öne çıkan Logitech G335 kablolu oyun kulaklığı ülkemizde satışa sunuldu. Oyun severlerin fazlasıyla ilgisini çeken kulaklık, özellikle oldukça hafif olan ağırlığı ve renk çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çekti.

Logitech G335 oyuncu kulaklığı 240 gram ağırlığıyla piyasadaki en hafif oyun kulaklığı olma özelliğine sahip. Color Collection serisinin ödüllü kablosuz oyuncu kulaklığı G733 ile benzer bir tasarıma sahip olan G335, daha çok uyum ve daha fazla konfor sağlaması için ince bir yapıda tasarlanmış. Tamamen ayarlanabilir askılı kafa bandı tasarımı ve yumuşak dokulu kumaş kulak yastığı ile uzun süre bilgisayar başında vakit geçiren kişiler için de oldukça mantıklı bir tercih sebebi.

Logitech G335

Logitech G335 ile Çeşit Çeşit Renk

Siyah, Beyaz ve Mint Yeşili renkleri ile çıkış yapan kulaklık, çift yönlü kullanıma uygun kafa bantlarıyla da renkli ve etkileyici bir görünüme sahip. Mevcut Color Collection ürünleriyle eşleştirmek için tasarlanan bu yeni kablolu oyuncu kulaklığı, sizleri renk çeşitliliği ve kişiselleştirme seçenekleri ile şaşırtacak.

Tak Çalıştır ile Kolay Kullanım

Logitech G335 Kablolu Oyuncu Kulaklığı, 3.5 mm ses jakı aracılığıyla neredeyse tüm oyun platformlarında kullanım için kolay tak ve çalıştır özelliklerine sahip. Bilgisayar platformu haricinde Xbox, PlayStation, Nintendo Switch için de tamamen uyumlu. Oyunlar için tasarlanmış yüksek ses kalitesi, yerleşik kontrol tuşları, doğrudan kulaklığın üzerinde bulunan ses kontrol kadranı ve sesi kapatma özelliği de bulunan yukarı doğru kaldırılabilir mikrofon ile dikkatinizi tamamen oyuna verebileceksiniz.

G335 oyuncu kulaklığının kristal netliğinde ses ve iletişim netliği için Discord Sertifikalı olduğunu da belirtelim.

Logitech G335

Logitech G335 Fiyatı ve Özellikleri

Hafifliği ile oyuncuların ilgisini çeken kablolu oyuncu kulaklığı 829 TL fiyat etiketi ile raflarda yerini aldı. Logitech G335 Kablolu Kulaklık, rahatlık ve uygun fiyat arayanlar için harika bir tak ve çalıştır model.

  • Uyumluluk: Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar veya mobil cihazın yanı sıra Xbox, PlayStation ve Nintendo Switch ile uyumlu.
  • Uzunluk: 189 mm
  • Genişlik: 180 mm
  • Derinlik: 79 mm
  • Ağırlık: 240 g (kablo dahil)
  • Sürücü: 40 mm
  • Frekans yanıtı: 20 Hz – 20 kHz
  • Empedans: 36 Ohm
  • Hassasiyet: 87,5 dB SPL/mW

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.