Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

lnstagram’a Gelen Yeni Güncellemenin Detayları!

lnstagram'a gelen güncelleme ile birlikte yeni özellikler de eklendi. Son güncelleme de hikaye özelliği geliştirildi.

Milyonlarca kullanıcı tarafından bir iletişim ağı olarak kullanılan lnstagram, yeni güncellemesi ile rakiplerini geride bırakacak gibi görünüyor. Son aylarda diğer sosyal medya uygulamalarına gelen hikaye özelliği Instagram ile farklı bir boyut kazanıyor.

lnstagram’a Gelen Yeni Güncellemenin Detayları 2

Sosyal medya uygulamalarında bir anda popüler bir özellik haline gelen hikayeler, sosyal medya kullanıcılarının bildiği üzere 24 saatin sonunda silinebiliyordu. lnstagram’a gelen yeni özellik ile birlikte 24 saati doldurmuş içerikler artık görüntülenebilecek. Bununla da sınırlı kalmayan lnstagram, rakiplerini geride bırakabilmek için bazı özellikleri de değiştirdi. Instagram hikayesi eklerken artık tüm fotoğraf ve videolara erişebiliyor olacağız. Yani hikayeyi o an çekmiş olmamız gerekmiyor.

lnstagram, 24 saati dolduran hikayeler’in görüntülenmesi ile birlikte izleyenler tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlamaya çalışıyor. Ayrıca Instagram paylaşılan hikayelere otomatik olarak tarih etiketini yapıştırıyor. Kullanıcılar lnstagram’ın yeni özelliklerine uygulamayı güncelleyerek sahip olabilirler. lnstagram getirdiği bu yenilikler ile rakiplerinden bir adım öne çıkmayı başardı. Şu sıralar binlerce kullanıcı lnstagram’ın yeni özelliklerini denemeye başladı.

lnstagram’a Gelen Yeni Güncellemenin Detayları 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.