Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LG’nin Yeni Amiral Gemisi Haziran’da Tanıtılacak

LG'nin "Judy" kod adlı gizemli modeline ait donanım bilgileri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl MWC etkinliğinde G6 modelinin tanıtılmasının ardından LG hayranları, Şubat ayının sonunda Barcelona’da düzenlenecek olan MWC 2018’de yeni G7’nin görücüye çıkmasını beklemeye başladılar. Ancak bu bekleyiş tamamen boşuna olabilir!

LGnin Yeni Amiral Gemisi Haziranda Tanıtılacak

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG, yeni model tanıtımı için önemli bir strateji değişikliğine giderek MWC 2018’de yapay zeka ile güçlendirilen yenilenmiş V30 modelini kamuoyuna tanıtma kararı aldı. LG’nin gerçek amiral gemisi modeli ise beklenildiği gibi MWC 2018‘de değil, Haziran ayında görücüye çıkacak.

Bu iddiaların kaynağı ise Venture Beat editörü, sızıntı habercisi Evan Blass. İşin ilginç yanı LG’nin yeni amiral gemisi G7 ismini de taşımayacak, ki bu da LG’nin G serisine elveda edeceği anlamına geliyor. Şuan içinse yeni modelin sadece kod adı biliniyor: Judy.

Snapdragon 845’le geliyor!

Judy kod adını taşıyan yeni LG modelinde Qualcomm Snapdragon 845 işlemcisi kullanılacak. Bu işlemci, 2018’de piyasaya çıkacak çoğu amiral gemisinde tercih edilecek üst düzey performanslı bir seçim. 4 GB RAM ve 64 GB depolamayla gelmesi planlanan modelin Plus veya S modeli daha fazla kapasiteye sahip olacak, 6 GB RAM ve 128 GB depolama gibi.

HDR10 uyumlu 6.1 inçlik 18:9 orantılı dokunmatik ekrana ev sahipliği yapacak olan Judy’de LG’nin yeni MLCD+ ekran teknolojisi kullanılacak. Standart IPS LCD ekranlara göre yüzde 35 daha az enerji sarfiyatı yapan bu ekranda RGBW piksel özelliği de hazır bulunacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.