League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi Şampiyonu olan SuperMasive eSports, gelecek sezon Vadi’ye Onur ”Lethillion” Aksu koçluğunda inecek ve yeniden şampiyonluk arayışına çıkacak. SuperMassive’e yabancı olmayan yeni koç, daha önce menajerlik görevinde bulunmuştu. Exorant ile yollarını ayıran takımın, tamamen Türk e-sporculardan oluşan bir ekip kurmak için Lethillion’u bünyesine katmış olabileceği tahmin ediliyor.

Oyunfor.Crew ile finale kalan ve rakibini 3 – 1’lik bir skor ile egale ederek kupaya uzanan ekip, MSI 2017 turnuvasında da ülkemizi temsil etme hakkını elde etmişti. Grup aşamasını aldığı tek mağlubiyet ile tamamlayan başarılı takım, Flash Wolves karşısında 3 – 0’lık bir skorla yenilmiş ve Gigabyte Marines karşısında da varlık gösteremeyerek turnuvaya veda etmek zorunda kalmıştı. MSI 2017’nin ardından hem oyuncular hem de koç, okların hedefi olmuştu.
Takımın uluslararası arenada da başarılı olabilmesi için, koçun ne kadar büyük bir önemi olduğunu hatırlatmaya gerek yok. Exorant ile MSI 2017 turnuvasının belli bir aşamasına kadar yükselen ekip, daha ileri düzeyde başarılar elde etmek için takım içinde revizyona gitme kararı aldı. Lethillion ile yoluna devam edecek olan ekip, daha önce Beşiktaş eSpor ile IWCI şampiyonluğu yaşayan ve MSI 2015 turnuvasına katılan koçun önderliğinde, kendi sınırlarını zorlamayı deneyecek. Tamamen Türk e-sporculardan oluşacak olan takım, iletişim konusunda herhangi bir sorun yaşamayarak akıcı bir oyunla Vadi’nin yeni efendisi olabilir gibi görünüyor.

