Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends’ın Yeni Şampiyonu Yone’nin Yetenekleri Ortaya Çıktı

League of Legends'ın yeni gelecek olan şampiyonu Yone'nin yetenekleri belli oldu. Ayrıca Yone ve Yasuo'nun hikayesini anlatan Ruh Çiçeğinin yeni bölümü de yayınlanmış oldu.

Geçtiğimiz bir kaç hafta içerisinde League of Legends‘a gelecek olan yeni karakter tartışılırken Riot Games noktayı koydu. Hikaye’ye göre Yasuo’nun ağabeyi olan Yone resmi olarak bir sonraki gelecek olan şampiyon oldu. Yone ve Yasuo’nun hikayesini anlatan yeni bir videonun yanı sıra ayrıca Yone’nin yetenekleri de ortaya çıktı.

League Of Legendsın Yeni Şampiyonu Yonenin Yetenekleri Ortaya Çıktı

Geçen hafta yayınlanan bir video ile resmi olarak geleceği duyurulan Yone’nin aynı zamanda PBE serverlarına da gelmesi ile birlikte Lillia’dan sonra oyuna gelecek olan şampiyon Yone olacak. Lekeli Kılıcın Soyu isimli yeni bir videoda’da Yone ve Yasuo’nun hikayesini anlatan sinematik’te az çok şampiyonun kullanacağı yeteneklerde gözler önüne serilmiş oldu. Ancak tahmin yürütmeye gerek kalmadan şampiyon PBE serverlarına geldiği için artık şampiyonun yeteneklerine bir bakışımız var.

Yone Yetenekleri

  • Pasif Yetenek – Way of the Hunter: Yone, iki kılıç kullanır ve her ikinci saldırının daha fazla büyü hasarı vermesine neden olur. Kritik vuruş şansı da ikiye katlanır, ancak kritik vuruşları daha az hasar veriyor.
  • Q – Mortal Steel: Yone ileri doğru atılır ve rakiplere fiziksel hasar verir. Yone vurduğunda Gathering Storm adında bir stack alır, iki stack olduğunda ise düşmanları havaya uçuran bir dalga ile ilerleyebilir.

09 Q3

  • W – Spirit Cleave: Yone, rakibin maksimum sağlığını belirli bir yüzdesi kadar hasar verdiği yay şeklinde bir alana hasar verir.
  • E – Soul Unbound: Yone, Ruh Formuna girer ve hareket hızı kazanır ve vücudunu geride bırakabilir. Yone’un Ruh Formu sona erdiğinde, bedenine geri dönecek ve Ruh Formundayken verdiği tüm hasarın yüzdesini dağıtacak.
  • R – Fate Sealed: Yone, yolundaki tüm düşmanlara saldırır ve bu hat üzerinde bulunan herkesi havaya kaldırır.

Lekeli Kılıcın Soyu | Ruh Çiçeği 2020 Video Öyküsü - League of Legends

Yone Ability Reveal | New Champion

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.