Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League Of Legends’a Yeni Şampiyon Geliyor

Hatta sadece bir şampiyon değil, iki tanesi birden geliyor.

League of Legends’ın Facebook sayfasında kısa süre önce paylaşılan gönderiye bakılırsa, oyuna bir değil iki yeni şampiyon gelmek üzere. Üstelik bu iki şampiyon kendi hikayeleri üzerinden birbirlerine de bağlı olacaklar. Altın rengi bir küre içinde, kanatlarını açmış ve uçmaya hazır görkemli bir figür olarak resmedilmiş, etkileyici bir sahneyle tanıtıldılar.

lol yeni hero

Yeni şampiyonlarımızdan biri kadını öteki ise erkek. Yayınlanan videonun başlığı ise, ”Amacı uğruna savaşan bir kadın ve onun için savaşan bir erkek.” Buradan yaptığımız çıkarıma göre, kadın şampiyon saldırı gücünde uzmanlaşmış, erkek ise destek gücünde uzmanlaşmış olacak. İki şampiyonun aynı anda kanatlarını açmasıyla, tek bir figüre dönüşüyor olmaları, tamamlayıcı özelliklere sahip olacaklarını da düşündürüyor.

Özel yetenekleri, detayları ve hikayeleri detaylı olarak paylaşılmadı. Ancak şimdiden hatrı sayılır bir heyecan uyandırmayı başarmış olan şampiyonlar, son zamanlarda League of Legends saflarına katılan en karizmatik karakterler olacak gibi duruyor.

Birbirinin kanatları ile tek figüre dönüşmüş olan, etkileyici şampiyonların yüzünü ilk defa gördüğümüz videoya aşağıdaki ekrandan ulaşabilirsiniz.



Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.