Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends Yeni Sezonda Şampiyon Banlanma(Yasaklama) Sayısı 10′ a Çıkacak

League of Legends' ın dereceli sıradaki banlama sistemi değişiyor.

PVPLive tarafından yapılan habere göre 2017 Bahar sezonu için 10 banlık bir sisteme geçilecek. Ekim ayı sonlarında çıkan dedikodularda şampiyon yasaklama sayısında değişiklikler olacağı konuşuluyordu. Birçok bölge ligleri tarafından da doğrulanan bu durum artık dedikodudan çok sayının kaça yükseltileceği yönünde konuşulmaya başladı. Normalde 3′ erden 6 banlık sistem 5′ erden 10 banlık sisteme çıkacağı konuşuluyor. Yani bu durumda her takım 5 kahraman banlayabilecek. Bu özellikle profesyonel ve dereceli anlamında ciddi bir değişiklik olacaktır. 

Şu anda haberler Riot Games yönetiminin, bölgesel birimlere 2017 Bahar sezonu için 10 banlık sistem hazırlıklarına başlaması için talimat verdi gibi başlıklar atıyor.  Reddit forumlarında yapılan soru cevap etkinliğine katılan Riot Meddler’ a sorulan soruda da Meddler’ ın doğruladığı bir durum bu. 

19 Ocak’ ta başlayacak yeni sezonla birlikte yeni yasaklama sisteminin de aktif olması gerekiyor. Riot Games, şu anda bu yeni sistemi kulüp oyuncularıyla paylaştığını ve bu oyuncuların çoğunun sistemin biraz daha düzenlenerek yaz sezonunda devrede olmasını istedikleri belirtildi.

Riot Games’ ten henüz resmi bir açıklama olmaması da kafaları kurcalıyor. Eğer yeni yasaklama sistemine girilirse, her oyuncunun daha fazla alternatif şampiyon üretmesi gerekiyor. Bu da, birçok takımın kurdukları planları kullanamayacakları anlamına geliyor. Karşı takımın as şampiyonları sınırlıysa, onları bir köşeye sıkıştırmanın muhteşem bir yolu olmuş diyebiliriz. 

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu sistem gelirse, nasıl kolaylık/zorluk sağlar.

ranked 1

 

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.