Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

League of Legends’ a Resmi Olarak 10′ lu Yasaklama Sistemi Açıklandı

League of Legends Profesyonel maçlara beklenen 10' lu yasaklama sistemi geldi. Al 5 tane yasakla yok. Sırayla yasakla seç, seç yasakla. Karışıyor işler.

Riot Games, resmi internet sayfası üzerinden bir makale aracılığı ile 2017 sezonundan itibaren profesyonel karşılaşmalarda 10′ lu yasaklama sistemine geçeceğini duyurdu.

Riot Games, bunun sebebinin, profesyonel arenalarda seçim/yasaklama erkanında ki çeşitliliği artırmak ve daha stratejik oyunların kurulmaya zorlanması için getirildiğini söylüyor. Daha fazla yasaklama, oyuncuların alternatif şampiyonlara yönelmesini zorlayacağından dolayı, böyle bir yasaklamaya gittiklerini açıklıyor ekip. Bu güncellemeden sonra, savaş yalnızca vadide değil aynı zamanda yasaklama ekranında da olacak. Yasaklama ekranını kazanan takım oyunu kazanabilecek. 

hc6k Custom

Peki, bu düzen nasıl olacak. Şampiyon yasaklama ekranının ilk kısmı kısmen, eski düzenin aynısı olacak. İki taraf da sırasıyla 3 şampiyon yasaklayacak ve ardından 3 şampiyon seçecekler. Sonrasında yine 2 şampiyon yasaklayacaklar ve sonra iki şampiyon daha seçecekler. Bu sayede, seçim ekranını en iyi ön görüşü olan takım kazanacak. Koçlara daha çok iş düşüyor burada.

Tabi, bu güncelleme daha sonraları Dereceli/Sıralı seçimlere de eklenecek. Ayrıca belirtmekte fayda var, Riot Games, bu durumun oyuncu seçimi süresini önemli oranda artıracağının farkında, bu yüzden de bazı adımlar atacağını belirtiyor. Oyuncular Oyna butonuna bastıktan sonra geçen süreyi en aza indirmek için uğraştıklarını belirten Riot Games, 2017′ ye iyi hazırlanmış gibi gözüküyor. Bakalım bu yeni sistem nasıl karşılanacak.

 

 

 

 

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.