Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knight Online Yeni Sunucularına Yoğun İlgi Var

Knight Online sunucularında yer kalmadı!

Knight Online’ın uzun süredir beklenen yeni sunucuları dün 3 adet olmak üzere açıldı. Her sunucu için zaten ilgi çok yüksekti ve ön kayıt rakamlarına da daha sunucular açılmadan erişilmişti. İlgi belki beklenenden de fazla oldu ve sunucular yoğunluğu kaldıramadı.

knight online yeni sunucularina yogun ilgi var 1

Dün akşam itibariyle sunuculara ön kayıt olan kullanıcılar alındı. Aynı zamanda binlerce kişi de ön kayıt yapamadığı için dışarıda kaldı. Giriş yapan kullanıcıların büyük çoğunluğu premium üyeliğe sahip olsa da, yine de yoğunluktan dolayı yeteri kadar verim alamadı.

Sunucularda kapasite aşımı gözlenirken, pek çok oyuncu bağlantı sorunları yaşadı ve bağlantı koptu. Aynı zamanda yeni sunucularla entegre olarak hazırlanan ve zorunlu kılınan NTTNow uygulaması yüzünden mağdur olanlar, giriş problemi yaşayanlar vardı. Dolayısıyla ilk gün ilgi yüksek olsa da, oyuncular yeteri kadar performans elde edemedi.

Knight Online’da bugün ön kayıt dışı oyuncular da yeni sunuculara alınıyor fakat hâlâ aşırı bir kalabalık söz konusu. Bu da haliyle sunucularda yoğun lag – gecikme yaşanmasına yol açıyor. Özellikle Altar ve Vega sunucuları tıklım tıklım dolu diyebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.