Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Knight Online’a CSW Güncellemesi Geliyor

Ülkemizdeki en popüler MMORPG oyunlarından Knight Online'a Kale Savaşları'nı değiştirecek büyük bir güncelleme geliyor.

Türkiye’de NTTGame tarafından yayınlanan, MMORPG denince akla ilk gelen oyunlardan biri olan Knight Online, büyük bir güncelleme alıyor. CSW için özel olarak yayınlanacak olan güncelleme ile oyunun efsaneleşen Kale Savaşları’nda kurallar baştan yazılacak. En iyi oyuncuların kozlarını paylaştığı destansı Knight Online CSW savaşları, yeni hali ile daha heyecanlı ve sürükleyici olacak. Uğruna klavyelerin, ekranların parçalandığı savaşlar, kısa süre önce yayınlanan grafik düzeltme güncellemeleri ile daha görkemli bir hale kavuşacak.

knight online 1

CSW güncellemesi 25 Mayıs tarihinde bütün oyuncular tarafından indirilebilir olacak. Güncellemenin ardından gerçekleşecek ilk savaş içinse takvimler 28 Mayıs tarihini işaret ediyor. CSW güncellemesinin ardından başlayacak olan savaşta yenilikler eksiksiz olarak yer alacak.

Güncellemenin ardından CSW savaşları iki farklı aşamadan oluşacak. İlk aşamasına katılmak için başvuru yapan Accredit 5 seviyesine ulaşmış 30 klan, 16 oyuncusu ile birlikte alana giriş yapacak. Klan liderleri tarafından belirlenecek noktalara birliklerin barakaları inşa edilecek. Bu barakalar savaşın ilk aşamasında kritik bir öneme sahip olacaklar. İlk aşamada barakası yok edilen klanların bütün üyeleri merkez şehir Moradon’a gönderilmek zorunda kalacak ve bu klan için CSW macerası sona ermiş olacak.

Bu değişiklik nedeniyle savaşın ilk aşamasında rakip klanların barakalarına hücum eden güçlerin aynı zamanda kendi barakalarını da korumayı hesap etmiş olması gerekecek.

knights online csw 1

İlk aşama 30 dakika sürecek. Bu aşamada en çok baraka yıkan 3 klan ikinci aşamaya katılmaya hak kazanacak. Eğer klanların yıktığı baraka sayılarında eşitlik olursa, savaşta aldıkları kill sayılarına bakılacak ve ikinci aşamaya geçecek olan klanlar belirlenecek.

CSW’nin ilk aşaması sona erdikten sonra, oyuncuların ikinci aşamaya hazırlanması için 10 dakikalık kısa bir mola verilecek. Hazırlık molası sona erdiğinde, ikinci aşamaya katılmaya hak kazanmış olan 3 klan, bütün üyeleri ile birlikte önceki haftanın kale sahibine karşı birleşerek mücadele edecekler. Birleşen klanlar, kaleyi ele geçirmeye çalışacaklar. Bu noktaya kadar değişiklik gösteren süreç, klanların kaleyi ele geçirmeye çalıştığı aşamadı alışılmış CSW sistemi ile aynı şekilde işleyecek. Klanlar eskiden olduğu gibi kalenin içindeki anıtı kırıp yok etmeye çalışacaklar ve kale sahibi de saldıranları engellemeye çalışacak. 30 dakika sürecek olan ikinci aşamanın sonunda kaleyi elinde tutan klan, o hafta için kalenin sahibi olacak.

CSW heyecanına yeni bir soluk katacak olan güncelleme, 16 Mayıs tarihinde oyuncuların katılıma açık olan bir test ile sınandı. Yaklaşık 500 Knight Online oyuncusu bu teste katıldı. Testin ardından oyuncuların yaptığı geri bildirimler, CSW’nin yeni formatının çok sevildiğini ortaya koydu.

Oyuncuların yoğun isteği üzerine 17 Mayıs ve 18 Mayıs tarihlerinde de testler gerçekleştirildi ve bu test aşaması, NTTGame’in resmi Twitch kanalı üzerinden canlı olarak yayınlandı.

knights online csw 2

Knight Online’ın en sevilen savaş sistemlerinden biri olan CSW’nin yenilenmesi ve tutkulu Knight Online oyuncularının bu yeniliği olumlu geri dönüşlerle karşılaması topluluk için oldukça güzel bir durum diyebiliriz. Twitch yayınlarından takip ettiğimiz kadarıyla yeni sistemin bir hayli başarılı olduğunu ve oyuncuların ilgisini kolayca çektiğini söyleyebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.