Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kırmızı Renkli OnePlus 5T Yok Sattı!

OnePlus'ın kıpkırmızı renkli özel modeli ABD'de yok sattı!

Hatırlanacağı üzere akıllı telefon üreticisi OnePlus, 14 Şubat tarihinde sevgililer gününe özel “Lava Red” adını verdiği özel renkli OnePlus 5T modelini duyurmuştu. Bugün OnePlus’tan yapılan açıklamada özel üretilen modelin yok sattığı, stokların tamamen tükendiği bilgisi verildi.

Kırmızı Renkli OnePlus 5T Yok Sattı

Şirketin sosyal medya hesaplarında yapılan duyuruda ABD genelinde satışa çıkan “Lava Red” renkli modelinin resmen tükendiği bilgisi verildi. Sınırlı sayıda üretildiği için bir daha bu renkte OnePlus 5T modeli üretilmeyecek.

İlerleyen dönemde normal renklere kıyasla kıpkırmızı OnePlus 5T‘lerin ikinci elde çok daha pahalıya satılmasına şahitlik edebiliriz.

Başka renkler de sınırlı sayıda üretilmişti

Oysa OnePlus, daha önce de benzer kampanyalar düzenleyerek sınırlı sayıda üretilen özel renkli modellerini piyasaya sürmüştü. “Sandstone White” adı verilen kirli beyaz renkli model de bunlardan biriydi. Stokları tamamen tükendikten sonra bir daha üretilmeyen bu model, şanslı sahiplerine geçtiğimiz yıl teslim edildi. 

Stoklar hızla eridi

Ancak an itibariyle kırmızı renkli özel OnePlus 5T’nin satıldığı adreslere baktığımızda hala daha ABD dışındaki ülkelerde tek tük stok bulunduğu görülüyor. Ancak stokların hızla eridiğini, bu renkteki modeli satın almak isteyen yurtdışında yaşayan takipçilerimizin acele etmesi gerektiğini not etmekte de fayda var.

Bu arada Lava Red renkli OnePlus 5T, teknik ve donanımsal özellikler bakımından herhangi bir OnePlus 5T ile aynı bileşenleri paylaşıyor. Sadece çok daha pahalı, 559 dolar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.