Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kingdom come: Deliverance 500.000 Kopya Sattı!

Kingdom come: Deliverance Steam'de 300.000 kopya satmayı başardı.

13 Şubat’ta Steam’de oyuncuların karşısına çıkan Kingdom come: Deliverance, 89.00 TL gibi bir fiyat etiketi ile satışlarına devam ediyor. 8 Şubat’ta PlayStation 4 ve Xbox One platformuna çıkmıştı.

Kingdom come Deliverance 500.000 Kopya Sattı 2

Daha yayınlanalı birkaç gün olmasına rağmen çeşitli sorunlar ile gündeme gelen Kingdom come: Deliverance bugün resmi satış sonuçlarını duyurdu. Warhorse Studios tarafından yapılan açıklama ile oyunun Steam platformunda 300.000 kopya sattığı ve perakende olarak da 100.000’in üzerinde kopya sattığını duyurdu. Hedeflerinin en az 1 milyon kopya satmak olduğunu belirten geliştirici ekip, oyunun güncellemeler ile daha iyi bir hal alacağını belirtti.

Yayınlandığı günden bu yana hızlı bir çıkış yapan başarılı oyun Steam’de en çok oynanan beş oyun arasına girmeyi de başarmış. Eşzamanlı oyuncu sayısı olarak 75.071’e ulaşan Kingdom come: Deliverance herkese hitap edecek Orta Dünya savaşlarını konu alıyor. Oyuncuların eleştirilerine maruz kalan yapım, bu eleştirilere rağmen hızlı bir şekilde satış yapmaya devam ediyor. İki hafta içerisinde yeni bir yama yayınlayacağını duyuran Warhorse Studios, oyuncuların eleştirilerine neden olan hataları tamamıyla ortadan kaldıracak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.