Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kill la Kill the Game: IF’den İngilizce Trailer Geldi!

Kill la Kill the Game: IF çıkış tarihini duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda Avrupa için de duyurulan Kill la Kill the Game: IF oyun dünyası tarafından merakla beklenirken yeni bir trailer da oyunculara sunuldu. Üç farklı platformda oynanacak olan yapım yeni trailer’ı ile de çıkış tarihini duyurmuş oldu.

Kill la Kill the Game IF’den İngilizce Trailer Geldi 2

PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC platformu için geçtiğimiz aylarda duyurulan Kill la Kill the Game: IF önceleri Japonya’da yayınlanacak diye duyurulmuştu. Mart 2019’un başlarında Avrupa’ya geleceği de belli olan yapımın bugün de ne zaman lansmana çıkacağı belli oldu. A+ Games imzası ile geliştirilen yapım, 26 Temmuz’da Switch, PC ve PS4 platformu oyuncularına sunulacak. Bilgisayar oyuncuları için Steam üzerinde yer alacak olan yapım, Arc System Works tarafından yayınlanacak.

Kazuki Nakashima tarafından yaratılan anime oyunu hayranlarına çarpıcı görseller ve sinematik sahneler sunacak. Oyunculara yepyeni bir hikâye sunacak olan yapımda dünya standartlarında görseller yer alacak. 3D grafik açıları eşliğinde arenalarda sürükleyici savaşlar yapılacak ve karakter kombinasyonları oluşturulabilecek.

Oyunun platformlarda nasıl bir fiyat etiketine sahip olacağı konusunda herhangi bir bilgi bilinmezken sadece çıkış tarihi duyuruldu.

Kill La Kill - IF Product Info Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.