Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Kıdemli Yapımcı, Maxis’te Geçirdiği 14 Yıldan Sonra Sims 4’ü Bıraktı

The Sims topluluğu için üzücü bir haber. Pek çok başarı ve 14 yılı aşkın çalışmanın ardından, The Sims 4'ün kıdemli yapımcılarından biri beklenmedik bir şekilde popüler yaşam simülatöründen sorumlu stüdyo Maxis'ten ayrıldı.

The Sims topluluğu için üzücü bir haber. Pek çok başarı ve 14 yılı aşkın çalışmanın ardından, The Sims 4’ün kıdemli yapımcılarından biri beklenmedik bir şekilde popüler yaşam simülatöründen sorumlu stüdyo Maxis‘ten ayrıldı.

Bir şey üzerinde yeterince uzun süre çalıştıktan sonra, bir değişim zamanı gelmiştir. En azından kıdemli yapımcı Michael Duke, Maxis‘ten ani ayrılışını böyle açıklıyor. Bu değişikliği yapma isteği, The Sims topluluğu tarafından SimGuruDuke olarak bilinen bir geliştiriciden, diğer oyunların yanı sıra The Sims Mobile ve daha sonra The Sims 4‘ün geliştirilmesinde 14 yıldan fazla başarılı çalışmanın ardından geldi. Duke istifasını Twitter hesabından bir an sonra devre dışı bıraktığını bildirdi. Mike Duke’un resmi vedası, The Sims’in Twitter hesabında da yer aldı.

Duke’un Maxis’ten beklenmedik şekilde ayrılması, geçen yıl The Sims 4’te kıdemli yapımcılığa terfi etmesi nedeniyle daha da garip. Pozisyon, daha önce geçen Nisan ayında The Sims’in ortak yapımından kovulan ve yeni görevlere atanan Grant Rodiek tarafından yapıldı.

The Sims 4 Snowy Escape Genişleme Paketi Duyuruldu haberine de göz atabilirsiniz.

 

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.