Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Jump Force’un 1.04 Yaması Duyuruldu!

Jump Force'un yeni güncellemesi yakında oyunculara sunulacak.

15 Şubat’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için lansmana çıkan Jump Force şuanda Fransa satış listesinde en çok satan oyun olarak boy gösteriyor. Bandai Namco’nun 2019 model oyunları arasında yer alan yapım, başarılı bir çıkış yapmayı başardı. Bugün oyunun 1.04 sürüm numalaralı yeni bir yaması duyuruldu.

Jump Force’un 1.04 Yaması Duyuruldu 2

Oyunun resmi Twitter adresinden yapılan paylaşım ile oyuna yakında 1.04 güncellemesi gelecekmiş. Altchar’ın haberi ile öğrendiğimiz gelişmelere göre oyuna yakında yeni bir güncelleme gelecekmiş. Gelen güncelleme ile oyunda daha fazla iyileştirme yapılacakmış. Karakter ayarlamaları ve özel yapım karakterler için yepyeni içerikleri de oyunculara sunacak olan güncelleme 1.04 sürüm numarasına sahip olacakmış. 1.04 güncellemesi ile oyun içerisinde yer alan mağazaya 27 farklı yeni avatar eşyası eklenecek.

Oyuncular tarafından istenilen yeniden başlama seçeneği gelecek olan güncelleme içerisinde yer almayacak.

Güncellemenin ne zaman geleceği net bir tarih ile belirtilmese de yakında tüm platformlarda oyuncular ile paylaşılması bekleniyor. Zengin içeriği ile oyunculara fantastik bir dövüş deneyimi sunan yapım, kaliteli grafikleri ile beğenileri toplamaya da devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.