Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

JUMP FORCE Çıkış Tarihi Belli Oldu

JUMP FORCE seneye Şubat ayında çıkacak ve yeni karakterler olacak.

Bandai Namco bugün yaptığı duyuruyla JUMP FORCE’un çıkış tarihini açıkladı. Beklenen yapım 2019 yılının Şubat ayında satışa çıkacak ve aynı zamanda 4 yeni oynanabilir karakter daha listeye eklenecek. Bunlar klasik manga serisi Yu Yu Hakusho’dan Yusuke ve Toguro ile Hunter X Hunter’dan Kirua ve Kurapika karakterleri olacak.

jump force cikis tarihi belli oldu 1

Jump Force ile ilgili asıl merak uyandıran şey ise bu karakterlerin tasarımcısı oldu. 4 yeni ve orijinal hikaye karakterinin tamamı, efsanevi manga sanatçısı ve DRAGON BALL’un yaratıcısı Akira Toriyama tarafından geliştirildi.

Kirua, dünyadaki en ölümcül suikastçilerden oluşan Zoldyck ailesinin üçüncü oğlu. Onun da ailenin arasına katılması bekleniyor fakat Kirua evden ayrılarak bir Hunter olmak için kendi kaderini çizmeye karar veriyor. Kendisine daha sonra klanından ayrılan Kurapika da katılıyor. Her iki karakter de güçlü dövüşçüler, arkadaşlarına değer veriyorlar ve onları korumak için her şeyi yapmaya hazırlar.

Aynı zamanda oyunda Yu-Gi-Oh!’un ana karakteri Yugi Muto da yer alacak. Jump Force’daki dövüşçüler, Japonya’nın en ünlü yerlerinden birisi olan Himeji Castle içinde karşı karşıya gelecekler.

Jump Force – TGS 2018 Trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.