Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iPhone 13 Ailesi Türkiye Stokları Eridi

Apple’ın dört modelden oluşan iPhone 13 ailesinin ülkemizdeki stokları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Teknoloji devi Apple geçtiğimiz haftalarda yeni iPhone 13 ailesini duyurmuştu. Dört farklı modelden oluşan aile ülkemizde yüksek bir fiyat etiketi ile satışa çıkmıştı. Apple Store Türkiye’nin resmi sitesinde de satışa çıkan akıllı telefon modellerinin stokları eridi.

Apple Store Türkiye’nin internet sitesine girdiğimizde şu anda 13 mini için bile 27 Ekim – 5 Kasım arası teslimat tarihi veriliyor. Apple Türkiye, 13 için şimdi satın alan birisine 5 Kasım – 12 Kasım arası teslimat tarihini görüyoruz. Bu tarihlere göre iPhone 13 ailesi Türkiye stokları erimiş durumda.

Apple Türkiye: iPhone 13 Ailesi Türkiye Stokları Tükendi

Apple Türkiye’nin online mağazasına baktığımızda iPhone 13 ailesinin stoklarının eridiğini görüyoruz. iPhone 13 mini ve iPhone 13 modelleri için stok sorunu daha kısa sürede kapatılabilecek gibi görünüyor olsa da durum iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modelleri için durumun daha kötü olduğunu söyleyebiliriz. Apple Türkiye’nin online mağazasından iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerini satın alan kullanıcılar telefonuna 12 Kasım – 19 Kasım tarihleri arasında kavuşabilecek. Telefonların Apple dışında da zor bulunduğunu söyleyebiliriz.

Apple Türkiye: iPhone 13 Ailesi Türkiye Stokları Tükendi

Stok sıkıntısının ardından Türkiye merkezli yüksek satışı yerine Apple’ın ülkemizde sunduğu sınırlı stok sorunu bulunuyor. Apple diğer ülkelerde de geç teslim tarihleri açıklamış olsa da Apple Türkiye, iPhone 13 ailesi Türkiye stoklarının tükendiğini açıkladı.

Yüksek bir fiyat etiketine sahip olan akıllı telefon modellerinin ülkemizde çok sınırlı bir kitleye hitap ettiğini söyleyebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.