Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İOS 11 Bugün Tanıtılıyor, iPhone 8 Hakkında İpuçları Gelebilir

Yeni bir iPad, tek başına çalışan Siri cihazı ve yeni MacBook özellikleri konferans kapsamında sunulabilir.

Apple’ın her sene düzenlediği ve bu sene de önemli yeniliklerini tanıtacağı Worldwide Developer Conference, bugün başlıyor. Konferans kapsamında sunulması beklenen en önemli içeriklerden biri, iPhone kullanıcılarının dört gözle beklediği İOS 11 olacak. iPhone’ların işletim sisteminin en yeni sürümü nasıl yenilikler getirecek, akşam saatlerinde öğreneceğiz. Ancak bu konferansın böylesine büyük bir merakla beklenmesinin sebebi, sonbaharda tanıtılacak olan iPhone 8 hakkında ipuçları barındırabilecek olmasından kaynaklanıyor. İşletim sisteminin yeni sürümü sayesinde, gelecek günlerde iPhone’larda göreceğimiz yenilikleri tahmin etme şansımız bulunuyor.

ios 11 iphone apple

Apple’ın yeni ürünlerini tanıtması da bekleniyor. Yeni bir iPad, yeni MacBook özellikleri ve çok büyük ihtimalle Siri aracılığıyla geliştirilen yardımcı yapay zeka programlarına dair içerikler de bulunabilir. Hattı kısa süre önce Bloomberg aracılığıyla yayılan bir söylentiye bakılırsa, Siri için özel olarak geliştirilmiş bir cihazın da tanıtılma ihtimali bulunuyor. Apple ürün ailesine katılacak yepyeni bir üyeyi, tek başına çalışan Siri cihazını WWDC kapsamında görebiliriz.

Apple, iPhone 8 hakkında saklamak istediği bütün içerikleri oldukça başarılı bir şekilde gizledi. Ancak yeni nesil iPhone’lar ile gelecek özelliklere dair ipuçlarını İOS 11 aracılığıyla öğrenebiliriz. 3 boyutlu tarama sistemi, kablosuz şarj ve yenilikçi TouchID tasarımı için geliştirilen yazılım içerikleri WWDC kapsamında tüketicilere tanıtılabilir. Bu akşam saatlerinde canlı olarak yayınlanacak WWDC sunumları, iPhone 8 hakkındaki bilinmeyenlerin bir parça da olsa aydınlanmasını sağlayabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.