Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

IO Interactive, Hitman 3 İçin Şubat Ayı Yol Haritasını Duyurdu

IO Interactive, YouTube'da Hitman 3 için önümüzdeki haftalara yönelik planları hakkında bilgi verdiği bir video yayınladı.

IO Interactive, Hitman 3 oyuncularına düzenli olarak yeni içerik yağdıracağına söz verdi ve şu ana kadar sözünü tuttu. Danimarkalı geliştiriciler, YouTube’da Şubat ayının yol haritasını sundukları kısa bir video yayınladılar. Peki önümüzdeki haftalarda yapımcılar bizlere neler sunacak?

Hitman 3 Yol Haritasi

İlk olarak, iki yeni Eskalasyon görevi bizi bekliyor. Bunlardan biri, Baskerville Barney, tüm Carlisle ailesini, her ölümü bir kaza gibi gösterecek şekilde ortadan kaldırmayı içerecek. Sinbad Stringent ise seviye boyunca dağılmış kutuları çekmemizi istiyor. Görevler sırasıyla 4 ve 18 Şubat’ta oyuna eklenecek.

İkinci olarak, Hitman 3 ayrıca üçüncü taraf geliştirici sözleşmelerine de sahip olacak. MinnMax tarafından yaratılan proje Dubai’de gerçekleşecek ve ana teması muzlarla oynamak olacak. Oyuncular ayrıca KindaFunny’nin çalışması sayesinde Dartmoor arazisinde muhteşem bir çatışmaya girebilecekler. Görevler 11 ve 23 Şubat’ta oyuna gelecek.

Üçüncüsü, ayın ikinci yarısında lüks kostümler ve silahlar alacağız. Bir guru kıyafeti, şırıngalar ve el bombaları içeren The Gauchito Antiquity setinin yanı sıra The White Shadow adlı bir asker kıyafeti ile bir keskin nişancı tüfeği ve katanadan oluşan The Proloff Parable setinden bahsediyoruz. Bunlar 23 Şubat’ta Hitman 3’e eklenecek.

Dördüncü olarak, The Deceivers adlı özel bir etkinlik 26 Şubat – 8 Mart tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ve burada iki hedefi ortadan kaldırmakla görevlendirileceğiz – Richard J. Magee ve Anthony L. Troutt.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.