Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Insurgency: Sandstorm’un Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Insurgency: Sandstorm 18 Eylül'de çıkış yapacak.

Eylül 2018’de çıkış yapacak olan Insurgency: Sandstorm’un net çıkış tarihi bu sabah duyuruldu. Oyun konsol ve bilgisayar platformuna 18 Eylül 2018’de gelecek.

Insurgency Sandstorm’un Çıkış Tarihi Belli Oldu 2

Aksiyon yüklü yapısı ile oyunculara sürükleyici bir dünya sunacak olan Insurgency: Sandstorm bu sabah gelen bilgiler ile oyunculara net çıkış tarihini duyurmuş oldu. Oyunun geliştiricisi olan New World Interactive yaptığı duyuru ile oyunun çıkış tarihine netlik getirmiş oldu. Yıkık harabe evlerin ve benzersiz silah  modellerinin yer aldığı oyunda eski tip silah modelleri yer alıyor. Gerçekçi içeriklere sahip olan yapım oyunculara sunacağı gerçekçi yapı ile beğenileri toplayacak.

Focus Home Interactive tarafından yayıncılığı üstlenilen oyunda geniş haritalar yer alacak. Oyuncular bu haritalarda benzersiz görevler ile karşı karşıya gelecekler. Özellikle çatışma sahneleri 7’den 70’e oyuncuların beğenisini kazanacak. Hızlı ve tempolu yapısı ile bizlere aksiyon dolu sahneler yaşatacak olan oyunda güncellemeler de sık sık bize yeni içerikler sunacak. Gelecek olan güncellemeler ile de oyundaki hatalar en aza indirilmeye çalışılacak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu oyuncularına 18 Eylül 2018’de tam sürüm olarak sunulacak.

Insurgency: Sandstorm | Raw PvP Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.