Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Insurgency: Sandstorm Gamescom 2018 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Yeni Insurgency oyunu heyecan verici duruyor.

Bugün Focus Home Interactive tarafından beklenen taktiksel FPS oyunu Insurgency: Sandstorm için Gamescom 2018 yeni oynanış fragmanı yayınlandı. New World Interactive tarafından yeniden geliştirilen, başarılı indie multiplayer FPS oyunu Insurgency’nin devamı olacak olan Sandstorm Eylül 18 tarihinde PC için satışa sunulacak.

insurgency sandstorm gamescom 2018 oynanis fragmani yayinlandi 1

Yayınlanan basın bültenine göre oyunun ilk ön sipariş beta aşaması geçen ay düzenlendi ve oyuncular tarafından bol bol olumlu geri bildirim geldi. Bu süreçte oyuncuların beklentilerini karşılamak isteyen yapımcı firma da Insurgency: Sandstorm’daki eksikleri kapattı ve daha optimize hâle getirdi.

Unreal Engine 4 grafik motoruyla geliştirilen ve ilk oyuna göre çok daha iyi grafiklere sahip olacak olan Insurgency: Sandstorm, seriyi yeni bir çağa taşıyor. Genişletilmiş oynanabilirlik özellikleri ve daha derin bir yapı ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Insurgency: Sandstorm’da yeni co-op ve görev tabanlı modlar da bulunacak. Tabii oyunu fenomen hâline getiren taktiksel yapısı yine varlığını koruyacak.

Taktiksel FPS severlerin merakla beklediği Insurgency: Sandstorm için yayınlanan yeni Gamescom 2018 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

[Gamescom 2018] Insurgency: Sandstorm – Gamescom Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.