Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Instagram Yakında Daha Uzun Reels Çekmeye İzin Verecek

Instagram artık Reels'te daha uzun video çekmenize izin verecek.

Instagram‘ın Reels’deki 60 saniyelik zaman sınırının biraz sınırlayıcı olduğunu düşünüyorsanız, şirketin TikTok rakibi için video uzunluğunu artırmayı planladığı bildirildi.

Sık sık güvenilir sızıntılar yayınlayan Alessandro Paluzzi‘ye göre Uygulama, daha uzun Reels oluşturma olasılığını test etmeye başladı. Şu anda Instagram kullanıcıları 60 saniyeye kadar olan Reels oluşturabiliyor ancak yakın gelecekte kullanıcılar 90 saniyelik veya bir buçuk dakikalık Reels çekebilecek.

Instagram Reels’i Daha Fazla Geliştirecek

Instagram

Alessandro Paluzzi tarafından paylaşılan ekran görüntüsü, Reels video çekim modunda, kullanıcıların video sınırını 90 saniyeye hızlı bir şekilde ayarlamasına izin verecek bir geçiş olacağını gösteriyor. Tabii 90 saniyelik seçeneğin henüz kullanıcılara sunulmadığını ve Instagram’ın Reels video uzunluğunu uzatma planlarını resmi olarak onaylamadığını unutmayın.

Reels başlangıçta 15 saniyelik bir zaman sınırı ile başlatıldı ve bu süre iki katına çıkarak 30 saniyeye çıkarıldı. Bu uzunluk, geçen yıl Temmuz ayında bir kez daha ikiye katlandı ve kullanıcıların bir dakika süren Reels oluşturmasına izin verdi.

Instagram, Reels için video uzunluğu sınırını artırırsa açıkçası bu sürpriz olmaz. Meta’nın sahibi olduğu uygulamanın ezeli rakibi TikTok, şimdiden kullanıcıların çok daha uzun videolar çekmesine olanak tanıyor. Servis, geçen yıl Temmuz ayında limiti 60 saniyeden üç dakikaya çıkardı.

Uygulamanın Reels için video uzunluğunu ne zaman artırmayı planladığını bilmiyoruz. Gözümüzü dört açacağız ve yeni bir ayrıntı öğrenirsek size haber vereceğiz. Reels, 2020’deki lansmanından bu yana çok fazla ilgi gördü. Hizmet, özellikle TikTok yasağının hızla mükemmel bir alternatif olarak ortaya çıkmasına izin verdiği Hindistan’da oldukça popüler hale geldi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.