Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Inscryption: Türkçe Destekli Kart Tabanlı Korku Oyunu

Inscryption, 2021'in en iyi bağımsız yapımlarından bir tanesi, üstelik Türkçe. Piyasaya sürülmesinden sonraki iki haftadan kısa bir süre içinde oyunun satışları 250.000 kopyayı aştı.

Devolver Digital, Inscryption satışlarının 250.000 kopyayı aştığını söyleyerek övündü. Bu etkileyici sonuca sadece on gün içinde ulaşıldı.

Hatırlatmak gerekirse Inscryption, 19 Ekim‘de çıkış yaptı. Oyun yalnızca PC’de Steam, GOG.com ve Humble mağazasında mevcut.

Inscryption

Inscryption: Kart Sistemi ile Korku Bir Arada

Oyun, Pony Island ve The Hex ile tanınan Daniel Mullins tarafından geliştirildi. Inscryption sadece mükemmel satış yapmakla kalmadı, aynı zamanda çok olumlu inceleme notları ile karşılandı. OpenCritic’te oyun, ortalama yüzde 84 reytinge sahip.

Ayrıca oyuncular oyun konusunda hevesli. Steam’de, 11 binden fazla incelemenin yüzde 95’i “son derece olumlu” olarak sınıflandırıldı. Proje ayrıca iyi aktivite sonuçları da elde etti. Geçen hafta sonunun en sıcak anında, oyunu aynı anda 17.000’den fazla Steam kullanıcısı oynadı.

Oyunun başarısı daha da tatmin edici çünkü çok sıra dışı bir yapım. Oyun, macera ve rogu-elike unsurlarını bir araya getirerek Leshen olarak bilinen bir canavarla bir kart oyunu oynamamızı sağlıyor. Bu nedenle, oyunu satın almadan oyunun demosunu oynamanızı mutlaka tavsiye ediyoruz.

Inscryption | Accolades Trailer

Inscryption’ın eylemi tamamen Leszy’nin kulübesinde gerçekleşiyor. Buradan kurtulmak için, kahramanın alışılmadık bir ev sahibi ile şiddetli bir kart düelloya girmesi ve galip gelmesi gerekiyor. Bizim işimiz zaferin onun ölümü anlamına gelmemesini sağlamak.

Inscryption’da eylem birinci şahıs perspektifinden (FPP) gösrüyoruz. Oyun sırasında zamanımızın çoğunu Leszy’nin ormanın haritasını koyduğu masada geçiriyoruz. Heykelciğimizi etrafında hareket ettirirken karşılaştığımız olaylar kart savaşları şeklinde sunulmakta.

Bu sırada sincap, kuş, kurt veya ayı gibi çeşitli orman hayvanlarının hareketli ve konuşkan görüntülerini içeren kartlar oynuyoruz. Bu hayvanların her birinin kendi güçlü ve zayıf yönleri mevcut; Bazıları “top yemi” veya daha güçlü yaratıklar için et olarak harikayken, diğerleri özel günler için biriktirildiğinde daha güçlü olmakta.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.