Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Injustice Animasyon Filmi Onaylandı

Warner Bros ve DC Comics, Injustice için animasyon filminin geleceğini dolaylı yoldan duyurmuş oldu. Henüz bir çıkış tarihi verilmedi.

Injustice: Gods Among Us için bir animasyon uyarlama filmi alıyor ancak bu duyuru şimdiye kadar gizliydi. Injustice oyunlarının her birinde iki saatten fazla ara sahne var ve bu da onu film ve dövüş oyunu haline getiriyor. Oyuncuların rakiplerle savaşmaya devam etmesini sağlamak için sadece rastgele bir doldurucudan bahsetmiyoruz, her iki oyun da DCEU filmlerinin yalnızca sahip olmayı dileyebileceği nitelikte sürükleyici hikayeler içeriyor.

Injustice Animasyon Filmi

Ancak Warner Bros ve DC Comics animasyon filmiyle ilgili bu zamana kadar herhangi bir duyuru veya pazarlama stratejisi uygulamadı. NetherRealm ise Warners Bros’un aksine pazarlama stratejisini oldukça iyi yaptı ve Mortal Kombat serisini oldukça iyi bir seviyeye getirmeyi başardı.

Bunun da ötesinde, DC Comics’e dayanan animasyon filmler her zaman birinci sınıf olmuştur ve Injustice’ın karmaşık konusu ile birleştirilmiştir. Bu nedenle, Injustice animasyon filminin henüz pazarlanmadığını, ancak Batman: The Long Halloween Part 2 için bir basın bülteninde yalnızca bir özellik listesinde ilan edildiğini anlamak zor.

Şu anda bir çıkış tarihi yok ama en azından uyarlamanın geleceğini biliyoruz. Her iki şirketinde bu yılın ilerleyen zamanlarında resmi duyuruyu yapması bekleniyor.

Batman: The Long Halloween, Part Two | Trailer | Warner Bros. Entertainment

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.