Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Injustice 2’nin PC Çıkış Tarihi Netlik Kazandı!

Geçtiğimiz haftalarda Warner Bros, Injustice 2'nin PC platformuna geleceğini belirtmişti. Injustice 2'ni 14 Kasım'da raflarda ki yerini alacak.

Oyun dünyasının en iyi döğüş oyunlarından birisi olan Injustice 2, geçtiğimiz haftalar da bilgisayar platformuna geleceğini açıklamış ve bu haber oyun dünyasında büyük bir yankıya sebep olmuştu.

Injustice 2nin PC Çıkış Tarihi Netlik Kazandı 2

Oyunun yayıncısı olan Warner Bros geçtiğimiz haftalar da Injustice 2’nin bilgisayar platformu için optimize edildiğini ve yakın bir zamanda oyunun bilgisayar platformunda boy göstereceğini belirtmişti. Bu haberin ardından Amazon Fransa bu habere dair bir görselle oyunun Ultimate Edition versiyonunun bilgisayara geleceğini söylemiş ve ardından da bu haberi hemen yayından kaldırmıştı. Amazon’ın bu haberinin üzerinden yaklaşık bir ay geçti. Warner Bros’un bugün ki açıklamasından sonra Amazon Fransa’nın haberi de doğrulanmış oldu.

Geçtiğimiz Ekim ayında Warner Bros, Injustice 2’nin PC betasını Steam üzerinden oyun severlere sunmuş ve tam puan almıştı. Oyunun betasının ardından tam iki hafta geçti ve oyunun çıkış tarihide artık netleşti. Warner Bros’un duyurusuna göre Injustice 2: Ultimate Edition, 14 Kasım’da bilgisayar oyuncularının karşısına çıkacak. Oldukça başarılı bir DC evrenine sahip olan oyun aksiyon dolu dövüş sahneleri ile oyun severleri etkilemeyi planlıyor.

Injustice 2nin PC Çıkış Tarihi Netlik Kazandı 3

Injustice 2 şu sıralar PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları tarafından keyifle oynanıyor. Ortaya atılan çeşitli iddialara göre Injustice 2: Ultimate Edition yakın bir zamanda konsollara da gelecekmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.