Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

iMac Pro, Cebimizdeki Son Kuruşa Kadar Almak İçin Bugün Satışlara Başladı!

iMac Pro fiyatı ile adeta saç baş yolduruyor.

Apple’ın Haziran ayında tanıttığı iMac Pro bugün satışlara açıldı. Fiyatı ile cüzdanlarımızı yakacak olan bilgisayar üst düzey donanımlara ve yeteneklere sahip. iMac Pro’nun fiyatını sağlığınız için yazının sonunda belirteceğim.

iMac Pro Cebimizdeki Son Kuruşa Kadar Almak İçin Bugün Satışlara Başladı 1

iMac Pro’nun fiyatının bu kadar yüksek olmasının temel sebeplerinden birisi de doların her geçen gün ülkemizde değerlenmesi diyebilirim. Günümüze kadar en güçlü ve en üst donanıma sahip olarak karşımıza çıkan iMac Pro, performansı ve yetenekleri bakımından rakipsiz olarak satışlarına açıldı. Apple’ın Haziran ayında düzenlenen WWDC 2017 etkinliğinde duyurulan ve teknoloji gündemine bomba gibi düşen iMac Pro’nun iki farklı modeli bulunuyor.

Kusursuz bir tasarıma sahip olan bilgisayar ya da uzay mekiğimi demeliyim bilmiyorum ama her neyse ince bir tasarıma sahip. Kullanıcılara geniş ve HD kalitede bir görüntü sunan iMac Pro, arka kapağı üzerinde dört adet USB girişi sunuyor. Alışılmışın dışında bir maus anlayışına giden Apple, beyaz renk yerine metalik gri tonlarında bir renk seçmiş ve iMac Pro için özel bir maus üretmiş. 27 inçlik bir ekrana sahip olan cihaz, iki farklı modeli ve iki farklı fiyatı ile karşımıza çıkıyor.

iMac Pro Cebimizdeki Son Kuruşa Kadar Almak İçin Bugün Satışlara Başladı 3

iMac Pro Amerika’da 4.999 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olarak satışlara başladığını belirteyim. Ülkemizde ise 26.999 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olarak satışlara açıldı. Yazımın başında sağlığınız için iMac Pro’nun fiyatını yazının sonunda belirteceğimi söylemiştim ve beklenen o an geldi. iMac Pro’nun en üst donanıma sahip olan versiyonunu satın almak isterseniz 70 bin TL’yi gözden çıkarmalısınız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.