Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İlk 3 Crysis Oyunu Xbox One’a Geliyor

Crysis oyunları artık Xbox One'da.

Microsoft eski oyunları tek tek yeni nesil Xbox’a getirmek için uğraşıyor. Konsolun geriye dönük uyumluluk (backward compatibility) özelliğiyle şimdiye kadar pek çok klasikleşmiş yapım karşımıza çıktı. Yeni haberler ise nostaljinin devam ettiğini gösteriyor.

ilk 3 crysis oyunu xbox onea geliyor 1

Yerli kardeşler Crytek firması altında ilk Crysis’i çıkardığında FPS tarihine isimlerini altın harflerle yazdırmışlardı. Grafikleri ve teknik özellikleriyle herkesi büyüleyen Crysis serisi devam oyunlarıyla belki aynı başarıyı yakalayamadı ama unutulmazlar arasında yerini aldı.

Şimdi ise Xbox One geriye dönük uyumluluk özelliği kapsamında orijinal Crysis ile devam oyunları Crysis 2 ve Crysis 3 Xbox One’a geliyor. 2007, 2011 ve 2013 yıllarında Xbox 360 için çıkan askeri bilim kurgu oyunları şimdi Microsoft’un yeni konsolu Xbox One ve Xbox One X’e geliyor.

Orijinal Crysis daha çok yüksek teknolojili grafikleri ve kullanılan oyun motoru CryEngine ile adını duyurmuştu. Bugün dahi grafikleri göze hoş gelen yapım, nanosuit oyun mekanikleri ile takdir toplamıştı. Aynı zamanda oyunda tamamen Türkçe seslendirmesi olması da Türk oyuncular için o dönem önemli bir gelişmeydi.

Şu anda Xbox One’da geriye dönük uyumluluk özelliği olmayan tek oyun olarak Crysis Warhead yer alıyor. Warhead, orijinal oyunun ardından bir sene sonra çıkan ek paketti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.