Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

İddia: No Man’s Sky 29 Haziran 2018’de Xbox One Platformuna Çıkacak!

İddialara göre No Man's Sky 29 Haziran'da Xbox One'a gelecekmiş.

İlk kez 2016 yılında bilgisayar ve PlayStation 4 platformu için yayınlanan No Man’s Sky, iddialara göre 29 Haziran’da Xbox One platformuna gelecekmiş.

ddia No Mans Sky 29 Haziran 2018’de Xbox One Platformuna Çıkacak 2

VG247’de yer alan habere göre No Man’s Sky 29 Haziran’da Xbox One platformuna çıkacakmış. Oyunun Xbox One sürümü PC ve PlayStation 4 sürümlerindeki bütün içeriklere sahip olmak ile beraber 4K çözünürlük özelliğine de sahip olacakmış. HDR desteğini de içerisinde bulunduracak olan Xbox One sürümü, yeni içerikler ile de oyuncuların yüzünü güldürecekmiş. Yapılan haberde bu iddiayı doğrulayan kaynaklar da IGN, Amazon İtalya gibi ünlü web sitelerinin de yer aldığı belirtiliyor.

Bilmeyenler için No Man’s Sky hakkında biraz bilgi verelim. Eğer uzay savaşlarını seviyorsanız aradığınız oyunlardan birisi No Man’s Sky olabilir. Oyun içerisinde gezegenler arasında yolculuk yapacak, yeni canlı yerleri keşfedecek ve uzaylılara karşı uzay aracımızla savaşacağız. Uzay aracımızı kişiselleştirebilecek ve dilediğimiz silahlar ile donatabileceğiz. Oldukça basit kontrollere sahip olan yapım, savaş sahneleri ile gerçekçilikten uzak olsa da keşiflerde detaylar titizlikle düşünülmüştür.

No Man’s Sky 29 Haziran’da Xbox One için raflardaki yerini alacakmış.

No Man's Sky Gameplay Trailer | E3 2014 | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.